Bilal Erdoğan Sakarya'ya geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olduğu TÜGVA'nın programı için Sakarya'ya geliyor

MEDYABAR.COM -

Kısa adı TÜGVA olan Türkiye Gençlik Vakfı'nın Yüksek İstişare Kurulu üyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan Cuma günü Sakarya'ya geliyor.

TÜGVA Sakarya temsilciliğinin Adapazarı şehir merkezindeki Tümen Camii karşısındaki hizmet binası açılışına gelecek olan Bilal Erdoğan, saat 17.00'de Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda öğrencilerle buluşacak.

Erdoğan'ın programına yoğun katılım olması bekleniyor.

Medyabar Editörü'ne konuşan TÜGVA İl Temsilcisi Fatih Yahşi, "Vakfımız gençleri temsil eden bir vakıf. Gençliğimizin bilinçli bir şekilde yetişmesi için eğitimler düzenliyoruz. Uzun süredir Sakarya'da da faaliyet gösteriyoruz. İl Temsilciliğimizin açılışı için Yüksek İstişare Kurulu üyemiz sayın Bilal Erdoğan ilimize gelecekler. Sakarya halkımızı Atatürk Spor Salonundaki programımıza bekliyoruz" dedi.

28 Mar 2017 - 13:28 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

MUHİTTİN - VAY BE GÖZÜMÜZ YOLLARDA KALDI NEREDEYDİN BE ŞEHZADE BİLOOOO

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Mart 13:28