Bilal Altıparmak Ambulansla hastaneye kaldırıldı.

As Akyazı spor ile Arifiye spor arasında oynanan maçta 85nci dakika’da ev sahibi ekipte Bilal Altıparmak boynuna aldığı darbe ile sakatlanarak yerde kaldı

zOpiK.jpg
xUXkf7c3Bh.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Sakatlanan Bilale ilk müdahaleyi As Akyazı spor kulüp masörü Murat saha kenarında yaparak tedbir amaçlı hastaneye kaldırılmasını istedi.Saha içine kadar giren ambulans Bilal Altıparmağı Akyazı Devlet hastanesine kaldırdı.
Kulüp başkanı ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan yönetimi ile birlikte oyuncusu olan Bilal Altıparmağı devlet hastanesine giderek durumu hakkında bilgi aldı.

15 Ara 2014 - 08:58 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.