Beşkardeşler Market İkinci Şubesini açtı

Akyazı’da uzun yıllardır hizmet veren Beş Kardeşler market ikinci şubesini de hizmete açtı.

b83eccd7cab77e099ba3af3c9babd594.jpg
c0a7b4593a3f9bbab5116ea12bc72720.jpg
+11
Haber albümü için resme tıklayın

İlçe Müftüsü İzzet Şener’in yaptığı dua ile başlayan açılış töreninde Kaymakam Mehmet Fatih Çiçeklide bir konuşma yaptı. Çiçekli konuşmasında işyeri sahibine hayırlı ve helal kazanç dileğinde bulundu.

Konuşmanın ardın törene katılan protokol üyeleri Mehteran takımının çaldığı marşlar eşliğinde hayırlı olsun temennisiyle kurdeleyi keserek AVM’yi hizmete açtı.

İşyeri sahibi Erol Aydın’da yaptıkları davete icabet eden ve açılışlarını onurlandıranlara teşekkür etti ve Allah’ın izniyle her geçen gün daha büyüyecek ve büyüdükçe de daha fazla çalışan istihdam ederek yurt ekonomisine katkı sağlayacağız dedi.

Açılışa İlçe Kaymakamı Mehmet fatih Çiçekli, belediye başkanı Hasan Akcan, İlçe Müftüsü İzzet Şener, Ak parti İlçe başkanı Feyzi Bora, Belediye başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

07 Mar 2018 - 13:01 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

c.curAdem GÜNER - RABBİM bol bereketli kazançlar versin hayırlı olsun kıymetli kardeşlerim...Allah utandırmasın.Rabbim helal bol bereketli rızıklar ihsan eylesin.Amin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 07 Mart 13:01