Berberoğlu Marketten Cuma çıkışı Aşure ikramı

Akyazı Küçücek Mahallesinde Faaliyet gösteren Berberoğlu Market 8. Geleneksel Aşuresi Cuma Namazı çıkışında Protokol üyeleri ve Vatandaşlara ikram edildi.

b6f7481375dcb2730439fb0c40e4d8f9.jpg
1d5059a3a10d9c6aa07dbb07c1cd5a27.jpg
+12
Haber albümü için resme tıklayın

Küçücek Mahallesinde faaliyet gösteren Berberoğlu Market işletmecisi İsmail Berberoğlu Muharrem ayı nedeniyle Cuma günü Cuma Namazı çıkışında Küçücek Cuma Camii önünde Camii cemaatine ilçe protokolüne ve Mahalle halkına Aşure ikramında bulundu.

İsmail Berberoğlu Mübarek Muharrem ayı nedeniyle bu günlerde en çok ihtiyacımız olan birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına Cuma çıkışında ilçe protokolüne, Cuma Camiinde Cuma namazı çıkışı İlçe Protokolü ve Mahalle halkına Aşure ikramında bulunduk. Allah herkesin niyetini kabul etsin inşallah dedi.

Aşure ikramına İlçe kaymakamı Ömer Kalaylı,İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, Belediye başkan vekili Yavuz Sultan Anat, Belediye başkan yardımcısı Mehmet Çakmak, Belediye meclis üyeleri Ruhi Yılmaz,Hikmet Kurt,Harun Köymen,Mehmet Öztürk,Muhtarlar,Atso başkanı Şinasi Bayraktar.Ziaat Odası başkanı Ali Şerner Bayraktar,Vergi dairesi müdürü Ali Ilgaz,Küçücek eski belediye başkanı Yaşar Akgün,MHP eski ilçe başkanı Ahmet Birinci Camii Cemaati ve Mahalle halkı katıldı.

20 Eki 2017 - 15:07 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.