'Ben vurmam ezer geçerim' diye paylaştı

Aracıyla ezip paramparça ettiği tilki ve öldürdüğü doğanla fotoğraf çekilip sosyal medyada 'Ben öldürmem ezer geçerim' notuyla paylaşan genç hayvanseverleri ayağa kaldırdı.

MEDYABAR.COM:- İnstagram'da kısa bir süre önce yapılan paylaşımlar Sakarya'da aktivist camiasından çok büyük tepki gördü. Akyazılı olduğu öğrenilen Ö.D isimli genç, iddiaya göre ilçede ormanlık bir alanda bir tilkinin üzerinden ciple geçip, doğan cinsi bir kuşu da silahla vurup öldürdü. Adeta katliam yapan genç, tilki ve doğanın paramparça olmuş haliyle fotoğraf çekilip fotoğrafları 'Sabah kuşu buna diyorlar galiba' ve 'Ben öldürmem ezer geçerim' notuyla paylaştı.            Bu paylaşımı gören ilimizden ve Türkiye genelinden hayvansever yüzlerce vatandaş adeta deliye döndü. Fotoğrafların altına yorumlar yazan vatandaşlar Ö.D isimli genç hakkında BİMER'e ve çeşitli kurumlara şikayette bulundu. Paylaşımı yapan genç ise üzerinden geçip vücudunu parçalara ayırdığı tilkinin fotoğrafını kısa bir süre sonra hesabından kaldırdı.

23 Oca 2018 - 14:42 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

vatandaşAkyazılıR.G. - allah da seni parçalar inşallah.insanlar elinde olmadan tarfik kazası yaparlar orada yüzleri cıkar plakalrı araçlarının hurdaya dönmüş hali iç demezsiniz dostu vardır düşmanı vardır diye ifşa edilir.böyle zararlı insanların pardon mahlukların ne adı ne yüzü nede nereli olduğu bilnmez unutulur gider.bence yanlış mı yapıyoruz acaba diye bunu bir düşünün.tavsiyem sadeceBu tür gaddar insanların ölümü genellikle ağır hastalıklar neticesinde yoğun acı çekerek olmaktadır.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Ocak 14:42