Belediyede bunu yaparsa

Her geçen gün artan Akyazı’daki Trafik soruna bir türlü çözüm bulunamazken Kurallara uymayanlar arasında resmi araçları da görmek mümkün.

Her geçen gün artan Trafik sorununa bir türlü çözüm bulunamıyor. Mevcut olan Park yerlerine Satılık ve Kiralık araçlar mesken tutarken bazı esnaflarda işyerlerinin önüne duba koyarak kendilerine özel park yeri yaparak kendince çözüm buluyorlar.

Trafiğin Arapsaçına döndüğü Akyazı’da bunlarda yetmezmiş gibi Resmi araçlarında kaldırımlara park etmesi vatandaşların tepkisine neden oluyor.

20 Eyl 2017 - 15:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.