Belediye Meclisine Düzcan’ın yerine Başer geliyor

Ak Parti il yönetimine seçilen Avukat Abdurrahman Düzcen Akyazı belediye meclis üyeliğinden istifa etmesi beklenirken yerine yedeklerden Serpil Başer’in getirileceği konuşuluyor.

af784aaa0dfd619fceeba43ca6c2b726.jpg
5fdcb4c1b77955c33b6296ae3195afd2.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Pazar gün Cumhurbaşkanı ve Ak Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen Ak Parti il kongresindeki seçimlerde İl yönetim kuruluna Akyazı belediye meclis üyesi Avukat Abdurrahman Düzcan girdi.

Akyazı belediye meclis üyesi Avukat Abdurrahman Düzcan’dan boşalan belediye meclis üyeliğine yedek üye Serpil Başer’in getirileceği siyasi kulislerde konuşuluyor.

13 Mar 2018 - 13:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

VolkanpaşaYaşaraliakyazılıadalı - Bu hanımefendinin en çok da başörtüsü dikkatimi çekiyor. Bugünün güncellenmiş modern Müslüman bayanını temsil ettiği için bilahere teşekkürlerimi arz ederim!Reis'in davasına inanmış ve bu yolda bir makam verilmesini beklemeden gönüllü çalışmış bir isim.Serpil hanıma hayırlı olsun...Çok çalışkan bir bayan hakkı yenmez inşallhAkyazı teşkilatıyla alakası olmayan , belediyeyle alakası olmayan Akyazı ya hizmeti olmamış birini sırf birisi( akrabası ) istedi diye encümen yaparsan adam bir iki defa gelip toplantılara sonra da bir daha uğramaz. Aslında bu kişinin encümen toplantılarına katılmamasından ötürü meclis üyeliği düşürülmeliydi ama nerede o adalet.hanfendiye hayırlı olsun yanlız avukat arkadaşın akyazıda encümen olduğunu ilk defa duydum demekki aday olup kazanmış birdaha vatandaşla irtibat kurmamış,avukat encümenimiz olmasınada sevindim akyazıda şöyle bir durum var belediye meclisine girenler ne hikmetse galiba encümenlikte keramet var hepsi inşaat işine giriyo hepte iyi yerlere yapıyolar inşaatlar.unutmayın acı yemenin s... masıdaı varÇOK EMEKÇİ BİR HANFENDİ BAŞARILAR DİLERİM

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 13 Mart 13:27