Belediye Kutlu Doğum Etkinlikleri Başlıyor

Geçtiğimiz yıllarda yaptığı kutlu doğum etkinlikleri ile halkın büyük teveccühünü kazanan Akyazı Belediyesi bu yıl da 21 Nisanda yapacağı kutlu doğum etkinlikleri için hazırlıklara başladı.

Her yıl birbiriden değerli sanatçıları Akyazılılar ile buluşturan ve birbirinden güzel programlara imza atan Akyazı Belediyesi bu yıl 21 Nisan 2013 Pazar günü saat 20.00’de Akyazı Kapalı Spor Salonunda yapacağı kutlu doğum haftası etkinlikleri ile alakalı olarak geçtiğimiz yıl sahne alan ve büyük beğeni ile izlenen Dolunayda Akşam tiyatro ekibini başka bir gösterisi için Akyazı’ya getiriyor.

“O’nun adı dua” isimli gösterisi ile sahne alacak olan Dolunay’da akşam tiyatro ekibi Muhammed Emin Kutlu’nun muhteşem anlatımı ve gösterisi ile Akyazılılara seyri doyumsuz bir gece yaşatacak.

Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı “Her yıl geleneksel olarak kutladığımız dualarımızla ibadetlerimizle süslediğimiz Kutlu Doğum haftası etkinliklerini bu yılda 21 Nisan 2013 Pazar günü Akyazı Kapalı spor Salonunda yapacağız. Bu vesile ile tüm Akyazıları bu ücretsiz etkinliklerimize davet ediyoruz” dedi.

19 Nis 2013 - 12:24 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.