Belediye Başkanlarından Büyükşehir'de '7 Haziran' toplantısı

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçe belediye başkanları ile bir araya gelerek seçim sonuçlarını değerlendirdi.

Büyükşehir Belediyesi Başkanlık makamında tüm ilçe belediye başkanlarıyla toplantı yapan Toçoğlu; "Yerel yönetimler olarak çalışmalarımız daha da artıracağız. Birbirimize daha sıkı kenetleneceğiz. Türkiye'nin 2023, 2071 hedeflerini sürdüreceğiz. Biz koşu bittikten sonra da koşan atlarız."

Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçe belediye başkanları ile bir araya gelerek seçim sonuçlarını değerlendirdi. Büyükşehir Belediyesi başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıya tüm ilçe belediye başkanları katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Her zaman milletimize gittik. Yine son sözü milletimiz söyledi. Sakarya'dan 5 milletvekili çıkarttık. Seçim sonuçlarının hemşerilerimiz ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Daha Sıkı Kenetleneceğiz

Başkan Toçoğlu, "Hamdolsun hemşerilerimiz teveccühünü yine AK Parti'den yana kullandı. Sakarya, yüzde 56,7 ile AK Parti dedi. Allah milletimizden razı olsun. Yerel yönetimler olarak çalışmalarımızı daha da artıracağız.

Biz bu yola bir dava uğruna, bir hedef uğruna çıktık. İnşallah milletin ve dünya mazlumlarının sesi olmayı sürdüreceğiz. Birbirimize daha sıkı kenetleneceğiz, gereken dersi çıkartacağız. Türkiye'nin 2023, 2071 hedeflerini sürdüreceğiz" diye konuştu.

Umutsuzluğa Kapılmayacağız

Seçim sonuçlarının milleti umutsuzluğa düşürmemesi gerektiğine de vurgu yapan Toçoğlu, "Sakarya'dan 5 vekil çıkarttık.

Türkiye genelinde yüzde 40'ın üzerinde oy aldık. Umutsuzluğa kapılmayacağız, karamsarlığa düşmeyeceğiz. Biz birlikte Sakarya, birlikte Türkiye'yiz. Daha da çok çalışacağız. Biz koşu bittikten sonra da koşan atlardanız" ifadelerini kullandı.

08 Haz 2015 - 17:29 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.