BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATINDANBASIN AÇIKLAMASI

BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ BASIN AÇIKLAMASI Sakarya'da faaliyetini sürdürmekte olan, Yeni Sakarya ve Anadolu gazetelerinde yer alan ve İlçe Başkanı olarak bazı görüşlerimi çarpıtarak yayınlanmış olduğunu tespitle tekzip metnidir. Hem Kuzuluk Belde kongresinde hem de muhabir arkadaşla yaptığımız söyleşide partimizin almış olduğu %72 oy oranını yüksek bir oran olduğunu hedefimizin %80 olarak revize edildiğini İlçe yönetimi olarak %80'lik bir oy oranının daha yukarılara taşınmasından ziyade sağlıklı, kalıcı ve sürdürülebilir bir çabanın içerisinde olmamız gerektiği bunun toplumsal koşullarının oluşturulmasının bu oy oranına ulaşmaktan daha da zor olduğunu tespit etmiş bulunuyoruz. Bu meyanda diğer siyasi partilerinin hayatiyetini devam ettirmesini demokratik sistem açısından sağlıklı bir durumdur ve diğer partilerde hayatiyetini sürdürmelidir. Bizler ilçe teşkilatı olarak %80 oy oranını Akyazı'da hedeflediğimiz gibi hem Sakarya'da hem de Yurt genelinde bir süreç çerçevesinde realize edilebileceği inancındayız. Bizi bu düşünceye ve iddiaya itende halkımız her seçimde artan teveccühüdür. Bu fikirlerden ne bir "demokrasi endişesi" ve nede "dikta yönetimi" korkusu çıkmayacağı açıktır. Yorum yapılarak gerçek muhtevasından hem manşet hem de içerik açısından saptırıldığını inandığım söz konusu metnin bu şekilde düzeltilerek yayınlanmasını temenni eder, kamu oyuna saygıyla duyururum. AK PARTİ İLÇE BAŞKANI NAİL KAHVECİ

02 Ara 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.