Beden Eğitimi Dersinde Düşen Öğrenci Korkuttu

Akyazı Paris Ortaokulunda sabah saatlerinde Beden dersi için okulun bahçesinde arkadaşları ve öğretmeni ile birlikte spor yapan N. C. bir anda dengesini kaybedince ayağından hafif şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Akyazı Paris Ortaokulunda Beden dersi işlemek için okul bahçesine sınıf öğrencileri ders esnasında N. C. isimli öğrencinin dengesini kaybetmesiyle yere düştü. 112 Acil ekiplerince öğrenci N. C. yapılan ilk müdahalenin ardından Akyazı Devlet hastanesine kaldırıldı.

Beden eğitimi dersinde düşen öğrenci yapılan tedavisinde herhangi bir Kırık veya Burkulma çıkmayınca N. C. taburcu edilerek eve gönderildi.

10 Haz 2016 - 12:47 - Asayiş


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.