Bayramda hava nasıl olacak?

İşte Ramazan Bayramı öncesinde yurt genelinde beklenen hava durumu...

Kuzey kesimleri parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara bölge geneli ile Düzce, Bolu, Karabük, Kastamonu, Çankırı, Eskişehir'in kuzey ve Ankara'nın kuzeybatı ilçelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların; sabah ilk saatlerde Edirne'nin Enez ve Keşan ile Çanakkale Gelibolu Yarımadası'nda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Kuzey, iç ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yağış alan yerlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar ise yurdun kuzey kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

KUVVETLİ YAĞIŞ

Yağışların; sabah ilk saatlerde Edirne'nin Enez ve Keşan ile Çanakkale Gelibolu Yarımadası'nda yerel olarak kuvvetli olması beklenirken Meteoroloji , su baskını, yıldırım gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini bildirdi.

24 Tem 2014 - 16:14 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.