Bayram namazla başladı.Huzurla devam ediyor

11 Ayın Sultanı Ramazan ayı sona erdi. Tüm İslam alemi bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içinde bayramı kutlamaya başladı.

cdd6cff7fc6c833032f3a2575615755f.jpg
728a94ce6eb16fae256fe0fc164b4a99.jpg
+10
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı’da da coşku ile kutlanmaya başlanan Ramazan Bayramında İlk Bayramlaşma bayram namazlarını kıldığımız camilerimizde gerçekleşti.

CEVAT AYHAN CAMİİNDE BAYRAM NAMAZI VE BAYRAMLAŞMA

Eski Bakanlarımızdan Cevat Ayhan adına inşa edilen Eski Kubbeli Yeni Camiyi dolduran vatandaşlar  Caminin  emekli müezzini Mustafa Asan’ın Ramazan ayının faziletlerini ve bayramların önemini belirten vaazı sonrası Cami imam hatibi Metin Kolay’ın kıldırdığı bayram namazı ile ilk bayramlaşmalarını cami içinde gerçekleştirdiler.

MAGANDALAR BU DEFA SESSİZ KALDILAR.

Her bayramda alışıla gelen magandalar ilçe müftülüğünün çağrısına önemli ölçüde uyarak silaha davranmadılar. Bu çağrıya uymayanlarda oldu tabi. Onların da bundan böyle kutlamalarını silahla yapmayacaklarını umut ediyoruz.

Ramazan Bayramının ilk günü Kaymakamlıkça düzenlenen bayramlaşma tüm kurum ve kuruluşların katılımı ile Kenan Sofuoğlu parkında kutlanacak. Kutlama saat 14.00 te.

15 Haz 2018 - 10:08 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.