Bayram Hazırlığı Tam Gaz Sürüyor

Kurban Bayramına sayılı günler kala Akyazı’da hareketli günlerden biri yaşadı. Bayram alışverişi için pazarı dolduran kalabalık esnafın yüzünü güldürdü.

Kurban Bayramı yaklaşırken bayram alışverişi yapan vatandaşlar esnafın yüzünü güldürdü. Giyimden şekerlemelere, ayakkabıdan sebze ve meyve satışlarında patlama yaşanırken, yaklaşan bayramın kurban olması nedeniyle bıçak bileme tezgâhları da kuruldu.

Kurban bayramına hazırlıklı olmak isteyen vatandaşlar bıçaklarını biletirken, evlerinde misafirlerini ağırlamak isteyenler de şekerleme ve yiyecek alışverişlerini yaptılar.

En Çok Çocukların Yüzü Güldü

Bayramlarda en çok sevinen yine çocuklar oldu. Bayramlıklarına kavuşmanın sevincini yaşayan çocuklar anne babalarının kendilerine aldığı bayramlıklarla evin yolunu tuttu. Çocuklar için giyim, ayakkabı ve en çokta oyuncak reyonları ilgi gördü.

10 Eyl 2016 - 17:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.