BAŞKAN YAZICI BAŞARI'YI KABUL ETTİ

Her fırsatta Eğitime Destek adına öğrencilere ve öğretmenlere katkıda bulunan Akyazı Belediye Başkanı Yaşar YAZICI' nın konukları, YGS sınavında Akyazı'nın en Başarılı öğrencileri idi.

Her fırsatta Eğitime Destek adına öğrencilere ve öğretmenlere katkıda bulunan Akyazı Belediye Başkanı Yaşar YAZICI' nın konukları, YGS sınavında Akyazı'nın en Başarılı öğrencileri idi. Başkan YAZICI YGS'de başarı gösteren öğrencileri makamında kabul etti. Öğrencilerin beraberinde Başarı Dershanesi Kurucu müdürü Hamdi Küçükosman'da ziyarette hazır bulundu. KÜÇÜKOSMAN, "bu başarı sürpriz bir başarı değil, alanında uzman bir kadro ve özverili çalışma sonucunda bu başarıya ulaştık ve LYS' de de bu çocuklarımızın bu başarısı artarak devam edecektir" dedi. YGS Akyazı 1.'si ilk 6.000 içinde Sefa Kolay, Akyazı 2.'si ilk 10.000 içinde Salih Özenç, Akyazı 3.'sü ilk 15.000 içinde Rümeysa Koç, Akyazı 4.'sü ilk 16.000 içindeSemanur Doğan'ı bu başarılarından ötürü tebrik eden Başkan YAZICI, "Her zaman söylüyorum, Eğitim öncülüğümüzdür. Destek için öğretmenlerimize ve öğrencilerimize katkıda bulunmak bizler için adeta görevdir. Akyazı'ya gurur vesilesi olan bu kardeşlerimi kutluyorum. YGS sınavındaki başarılarının, LYS sınavından daha da artacağını düşünüyorum ve temenni ediyorum. Bizlerde Akyazı Belediyesi olarak, bu başarılı kardeşlerimize çam sakızı çoban armağanı hediyemiz olacaktır. Yeter ki bu başarıları devam etsin" dedi.

12 May 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.