BAŞKAN YARDIMCISININ DUYĞULU ANLARI

İnönü ilköğretim okulu tarafından belediye başkan yardımcısı Ünal gündüz'e Öğrencilerin yaptığı belediye armasından oluşan tablo hediye edildi.

BAŞKAN YARDIMCISININ DUYĞULU ANLARI Akyazı İnönü ilköğretim okulu tarafından belediye başkan yardımcısı Ünal gündüz'e Öğrencilerin yaptığı belediye armasından oluşan tablo hediye edildi. İnönü ilköğretim okul müdürü Recep Furuncuoğlu ve okul müdür yardımcısı Ali Salih Akyüz başkan yardımcısı Ünal Gündüz'ü makamında ziyarete ederek belediye olarak eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler. Okul müdürü Furuncuoğlu, amacımız kurumlar arası iletişimi geliştirmek ve belediye olarak eğitime, okulumuza verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerimizi iletmek için kendilerine ziyaret etmek istedik. Okulumuzdan geçen eğitim yılı Teknoloji Tasarım öğretmeni Tuğba Kılıçoğlu'nun ve mezun olan sekizinci sınıf öğrencilerinin mozaik taşlarından yapmış oldukları belediye arması tablosu kendilerini okulumuzu devamlı hatırlatması için hediye etmek istedik dedi. Belediye başkan yardımcısı Ünal Gündüz, ortaokul ve lise yıllarında öğrencisi olduğum öğretmenimden böyle bir hediye aldığım için mutluyum. Kurumlar arası iletişimi belediye olarak önem vermekteyiz. Okul müdürü sayın recep Furuncuoğlu ve müdür yardımcısı Ali Salih Akyüz' e ayrıca bu tabloyu yapan öğretmenimize ve öğrencilerine de teşekkür ediyorum dedi.

17 Ara 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.