Başkan Toçoğlu Akyazı’daki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Akyazı’da yapımı tamamlanan yâda halen devam eden önemli çalışmaları yerinde incelemek üzere dün Akyazı’ya ziyarette bulundu.

Başkan Zeki Toçoğlu’na Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Çakmak, Ünal Gündüz eşlik ettiler.

Başkan Toçoğlu ziyaret programı kapsamında Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi Binasına, Süt Fabrikası yanında temeli atılan Gasil haneye, temeli atılarak çalışmaların başlatıldığı Akyazı’ya yeni İtfaiye binasına ve son olarak ta Akyazı’daki devam eden güncel çalışmalar ile ilgili belediye binasında toplantı düzenledi.

İlk olarak Kültür Merkezindeki çalışmalar yerinde incelendi.

Yapımı Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi tarafından gerçekleşen Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi binasında yürütülen çalışmaları yerinde incelemek, varsa eksikleri tespit etmek amacıyla Başkan Toçoğlu ve Akcan S.G.M binasına giderek ziyarette bulundu.

Akyazı Belediye Başkan yardımcıları Mehmet Çakmak ve Ünal Gündüz’ün de eşlik ettiği ziyarette birlikte Akyazı’ya yeni kazandırılan Sakarya Meslek edindirme kursları ve engelli vatandaşların kendilerini geliştirebilecekleri el becerilerini arttırabilecekleri, kendilerine olan güvenlerini yeniden kazanmalarını sağlayacak S.G.M binasında başkanlar ziyaret etti.

Başkan Toçoğlu ve Hasan Akcan ve beraberindeki başkan yardımcılarını Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi Sorumluları Mahmut Harputoğlu, Hatice Kübra Yazaroğlu ve Kurs öğretmenleri karşıladı.  Başkanlar İlk olarak Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi Meslek Edindirme Kursları Müdürü Mahmut Harputoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Daha sonra kursların bulunduğu sınıfları, Dikiş Nakış, Müzik, Bilgisayar, Konferans salonu ve diğer tüm alanları gezerek incelemelerde bulunan Toçoğlu ve Akcan eksikler ve talepler noktasında da notlar alarak gerekli çalışmaların derhal yapılması noktasında çalışmaları başlattılar.

Süt Fabrikası yanındaki Mezarlık kenarına yapılacak yeni Gasil hane ’de ki çalışmalar incelendi.

Akyazı’da ihtiyaç duyulan eksiklerin karşılanması adına Süt Fabrikası yanındaki Mezarlık kenarında bulunan alana Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Akyazı Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gasil hane temelindeki çalışmalar da Başkan Zeki Toçoğlu ve Hasan Akcan tarafından yerinde incelendi.

Kısa bir süre içerisinde yapımının tamamlanması hedeflenen Gasil hane binası Başkan Toçoğlu ve Akcan tarafından hizmete açılacak.

Akyazı’ya yeni İtfaiye Binası yapımı son hızla devam ediyor.

Şu anda mevcut İtfaiye binasının yetersiz kalması, kısıtlı bir alana sahip olması, ilçe Merkezinde trafiğin içerisinde olması nedeniyle yapımına Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlanan ve Akyazı Belediyesi tarafından yer temini yapılan yeni İtfaiye Binasının da temel çalışmaları Başkan Toçoğlu ve Akcan tarafından yerinde incelendi. Yeni itfaiye binasının tamamlanmasının ardından İtfaiye daha geniş ve daha konforlu bir yapıya kavuşmuş olacak.

Başkan Toçoğlu Akyazı’daki güncel çalışmalar ile ilgili belediye binasında toplantı yaptı.

Akyazı’da halen sürmekte olan alt yapı ve üst yapı çalışmaları kapsamında fikir alışverişinde bulunmak, ortak bir program yapmak adına çalışmalarını sürdüren kurumlarla birlikte toplantı düzenlendi. Toplantıya Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Saski Müdürü Rüstem Keleş, Akyazı İlçe Başkanı Feyzi Bora, belediye başkan yardımcıları Mehmet Çakmak, Ünal Gündüz, Kemal Aksakal katıldı.

Toplantıda mevcut malzeme, araç ve imkân ve personel kullanılmasında tasarruf sağlanması adına kazılan ya da onarım yapılan yerlerin yeniden kazılmaması, çalışmaların kurumlar arasında ortak belirlenen zamanda planlı ve programlı bir şekilde tamamlanması, gerekli eksiklerin tespiti ve giderilmesi adına karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

21 Eki 2016 - 15:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.