Başkan Özgür’ün Büyükşehirden Akyazı Hendek Hattı isteği

Akyazı Otomobilciler ve Şoförle esnaf odası başkanı Hikmet Özgür Sanayileşmenin yoğunluğu ve Öğrencilerini ulaşımı nedeniyle Akyazı Hendek arasında hat açılması için Büyükşehir belediyesine yazılı istekte bulundu.

Başkan Özgür Akyazı Hendek arası  sanayileşmenin yoğunlaşması sebebiyle, halkımız  ve  eğitim nedeniyle  üniversiteli öğrencilerimiz    gidiş  -geliş  de  ulaşım zorluğu yaşamaktadır. Akyazı –Hendek komşu ilçeler olmasına rağmen bu iki ilçe arasında bir güzergah tek hat üzerinden bir yolcu taşıma sistemi bulunmamaktadır. Bu nedenle halkımız mağduriyet yaşamaktadır. Defalarca da bizlerden talep de bulunup şikayetlerin dile getirmektedirler.

Akyazı –Hendek arası Büyükşehir Belediyesi tarafından bir hat açılmasını ve insanların mağduriyetlerinin giderilmesini Ulaşım Daire Başkanlığının bu konuda bir çalışma yapmasını gerekirse askıda olan M plakalarının bu hatta çalıştırılmasını odamızca halkımız adına teklif ediyoruz dedi.

12 Oca 2017 - 16:03 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Gurbetci - Her yöne hat alında adapazarı hattını bi düzenleyin insanlar ūsūste yolculuk yapıyor başkanım bide gar

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 12 Ocak 16:03