Başkan Gürses'ten üyelik açıklaması

Sakaryaspor başkanı İsmail Gürses aidat borcu olan üyelerin üyelikten çıkartıldığına dair çıkan haberlere açıklık getirdi.

MEDYABAR.COM:-

Medyabar.com yazarı Raif uğan'a konuşan Başkan Gürses, "175 tane üyemiz var. Üyelikten çıkartılan hiç kimse yok. Aidat borcu olanlar genel kurulda oy kullanamaz, bu tüzükte yazıyor. Bunuda zaten ilanımızda duyurduyduk. İsimler yazıldı ama isimler söylenir mi onun borcu var bunun borcu var diye. Basının yazmasında doğru değil. Aidat borcu olanlar kongre saatine kadar borcunu ödeyebilir. Borcunu ödediği taktirde oyunuda kullanabilir" diye konuştu.

Kongrenin erkene alınmasıyla ilgili taleplerin olduğuna dair sorulan soruya ise Başkan Gürses, "

Şimdi ayın 5'inde Cumhurbaşkanı geliyor. Diğer siyasi liderlerde gelecek. 15'inde bayram var, 24'ünde seçim var hangi arada ben kongreyi yapayım. Üyelere rahat zaman kalsın kim ne çalışma yapmak istiyorsa yapsın diye düşünülmüş bir şey bu

" diye belirtti.

31 Mayıs Perşembe günü yapılan genel kurul sonrasında istenilen istifalar ile ilgilide konuşan Başkan Gürses, "1 aylık bir boşluk var. Hepsinin ayın 31'inde maaşlarını ödedim. Bir aylık maaliyet yaklaşık 38 Bin lira personelin. Bir ayda boşluk var, bayram var o yüzden herkesi 1 aylık ücretsiz izne çıkartıldı. Sigortalarıyla birlikte 45-46 Bin liralık bir külfet. O yüzden de böyle bir karar aldık" dedi.

03 Haz 2018 - 16:39 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.