Başkan Amca Dövizimi Bozdurdum

Akyazı Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta başlatılan ve kısa zamanda büyük ilgi gören Dikili Bir Lira’n olsun kampanyasına 7’den 70’e herkes destek verirken Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Sümeyye Zümra Güneş Doları’nı bozdurmakla k

Geçtiğimiz hafta önemli ve oldukça anlamlı bir kampanya başlatan Akyazı Belediyesi dövizini bozdurup Türk lirasına destek verene sertifika vererek önümüzdeki günlerde “Milli İrade Hatıra Ormanında” bir fidan dikileceğini bildirmesinin üzerinden kampanya Dikili Bir Lira’n olsun anlayışı ile 7’den 70’e herkesten büyük destek görmeye başladı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ve önderliğinde başlatılan Türk Lirasına destek hareketi sonrasında çalışma yapan Akyazı Belediyesi dövizini bozdurup Türk lirasına destek veren herkese kampanyaya katılım belgesi vererek Aralık ayı sonunda “Milli İrade Hatıra Ormanında”  fidan dikecek.

Küçük ellerden Dikili Bir Lira’n olsun Kampanyasına Büyük Destek “ Başkan Amca DÖVİZİMİ Bozdurdum”

Akyazılı öğrenciler tarafından da büyük ilgi gören kampanya kapsamında Yunus Emre İmam hatip Ortaokulu 6 sınıf öğrencisi Sümeyye Zümra Güneş biriktirmiş olduğu dolarları bozdurarak Okul Müdürü Muammer Hikmet ile birlikte Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’ı makamında ziyaret etti. Dikili Bir Lira’n olsun Kampanyasını yakından takip eden Akyazı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü sorumlusu Arzu Kahveci ve Başkan Akcan kampanyaya destek veren kendi minik ama yüreği kocaman Sümeyye’yi ve Okul Müdürü Muammer Hikmeti karşıladılar.

Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın makamının olduğu kapıdan içeri girerken Başkan Akcan’a “Başkan Amca dövizimi bozdurdum!” diye seslenen Minik Sümeyye’ye başkanda sarılarak karşılık verdi. Okul Müdürü Hikmet’i ve minik Sümeyye’yi karşılayan Başkan Hasan Akcan minik Sümeyye’ye kendisini ziyaret ettiği için teşekkür etti. Kampanya katılım belgesi ve fidan numarasının yazılı olduğu sertifikayı imzalayan Başkan Akcan Minik Sümeyye’ye kendi elleri belgesini verdi.

Minik Sümeyye’den Kampanyaya destek çağrısı

Başkan Akcan, Yunus Emre İmam hatip Ortaokulu Müdürü Muammer Hikmet ve 6.sınıf Öğrencisi minik Sümeyye başkanlık makamında bir süre karşılıklı sohbet ettiler. Kendisine sorulan bu kampanyaya katılmak istemendeki en büyük neden neydi sorusunu akıl dolu cevaplarla yanıtlayan minik Sümeyye “ Öncelikle Cumhurbaşkanımız tüm Türkiye’ye çağrıda bulundu. Onun sözü bizim için çok önemlidir. O ne diyorsa yapmalıyız. Kendi Türk liramız değer kazansın hem de bu kampanyaya destek vererek ilçemizde benim de kendi adıma dikilmiş bir ağacım olacak. Bu çok güzel bir şey herkes bu kampanyaya katılmalı ve destek vermeli. Ben Okuldaki arkadaşlarıma sizde katılın diye söylüyorum herkes çevresindeki insanlara söylesin bu kampanya daha da çok yayılsın ilçemizde ağaçlarda çoğalsın Türk liramız da kazansın. Başkan Amca’ya da  böyle bir ağaç kampanyası başlattığı için teşekkür ediyorum” dedi.

15 Ara 2016 - 12:07 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

DEVLET MALI DENİZ YEMEYENali - SAYIN BAŞKANIM PİYASA DEĞERİ 70 BİN TL OLAN 6 TEKERLEKLİ ÇÖP KAMYONLARINI 24 AYDA KAÇ PARAYA KİRALADIĞINI BİR AÇIKLADA BU VE BENZERİ ŞEKİLLERLE DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPARAK UYUYAN UYUTULAN AKYAZI HALKININ GÖZLERİ YUVALARINDAN FIRLASIN...VARMI BÖYLE BİR CESARETİN İSTERSEN BEN AÇIKLAYAYIM NE DERSİN...bunlar boş işler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 15 Aralık 12:07