Başkan Akcan’ın vaadini Sapanca gerçekleştiriyor

Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan’ın seçim vaatlerinde dilinden düşürmediği Teleferik için Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, ilçeye teleferik yapılması için çalışmalara başladıklarını açıkladı.

9e9aa7040b024949ef822a88d52ab00c.jpg
ec852335dce3f7c7f6e7ac6ca68a8084.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Akyazı belediye başkanı Hasan Akcan’ın seçim vaatlerinde dilinden düşürmediği olmazsa olmazımdır dediği 4 yıllık başkanlık döneminde rafa kaldırdığı Teleferik Projesi Sapanca’da hayat buluyor

Kırkpınar Mahallesi'nde düzenlenen Halk Meclisi Toplantısı'nda konuşan Sapanca Belediye Başkanı Yılmazer, Kırkpınar Mahallesi'nden Mahmudiye Mahallesi'ne uzanan hatta teleferik yapmak amacıyla girişimlerde bulunduklarını açıkladı.

"MECLİSTE YETKİ İSTEYECEĞİZ"

Projenin önümüzdeki ay meclis toplantısının gündemine alınmasının planlandığını ifade eden Yılmazer, "Kanuni prosedürler hakkında çalışmalarımız devam ediyor. Diğer yandan yatırımcı firmayla da görüşmeler gerçekleştirdik. Her şey olumlu gidiyor. Önümüzdeki ay meclis toplantımızın gündemine alıp, bu konuda meclis üyelerimizden belediye şirketimiz SAPAŞ'a yetki verilmesini isteyeceğiz. Meclis kararı aldıktan sonra çalışmalara resmen başlamış olacağız" diye konuştu.

"3 KM, 2 İSTASYON"

Hattın 3 kilometre uzunluğunda olmasının planlandığını belirten Yılmazer, "Şuan tam güzergahı açıklamayı uygun görmüyoruz. Ancak gidiş dönüş yaklaşık 3 bin metre uzunluğunda, 2 istasyonlu olacak şekilde planlıyoruz. Sapanca'mıza yakışır modern bir hizmet olacak. Henüz tüm izinleri almadık. Bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor. İzinleri aldığımız anda projemizi resmen açıklayacağız" dedi.

"7 AYDA TAMAMLANACAK, ÇOK BÜYÜK BİR KATMA DEĞER SAĞLAYACAK"

Projenin sorun çıkmaması durumunda 7 ayda tamamlanacağını ifade eden Yılmazer, "Sapanca'mıza ve Kırkpınar'ımıza çok büyük bir katma değer sağlayacak. Ön planlamasını yapmış bulunuyoruz. Yatırımcı firma izinleri almamız durumunda 7 ay içerisinde tamamlayacağının taahhüdünü verdi. Bu projemizi ilk kez sizlerle paylaşıyorum. Çalışmaların olumlu sonuçlanacağını ve ilçemize böyle bir değerin kazandırılmasında vesile olacağımızı umuyorum" şeklinde konuştu.

SAPANCA.COM.TR

20 Eki 2017 - 15:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

yorgunümit yılmazAKYAZILI GÜZEL İNSAN. - binmiş işte hasan hoca teleferiğe daha ne olsun akyazıya faydalı biri gelmez kesinliklehangi işi yapmış benim eserim diye akyazı halkanı sunmuş akyazıda KALDIRIM ESNAF tarafından işgal altında YOLLAR gelişi güzel park yüzünden kullanılamaz şekilde bu zatı muhtermler yemek kahvaltı çay kahve peşinde bekliyoruz DÜNYA liderinin görevden istifa ettirmesiniHasan gider orada biner, resim çektirir. Gelir Akyazı'ya yaptım der. Bu halk yine kanar. Oy verir iş biter.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 20 Ekim 15:26