Başkan Akcan Yeni Muhtar Adayları İle Buluştu

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Ömercikler Mahallesi ve Çakıroğlu Mahallesi muhtar adayları ile yemekte bir araya gelerek 5 Haziran Pazar günü yapılacak muhtarlık seçimleri için başarı dileklerinde bulundu.

Geçtiğimiz aylarda Ömercikler Mahallesi Muhtarı Zeki Rençber’in vefatı etmesi ve Çakıroğlu Mahallesinde yeniden seçime gidilmesi nedeniyle başlayan muhtarlık adaylığında seçime girecek muhtarlar belli oldu. Her iki mahallede de hizmet aşkı ile yanan muhtar adayları seçimlerde birbirleri ile dostluk çerçevesinde yarışacaklar.

Özellikle muhtar adayı çokluğu ile göz dolduran Ömercikler Mahallesinde Ömer Bozkurt, Cahit Kaplan, Yaşar Curoğlu, Mustafa Öztürk, Gündüz Hacıeyüpoğlu, Ergün Sevencan, Hasan Nurata, Yılmaz Demir, Özcan Yazıcı muhtar adayı olurken Çakıroğlu mahalle muhtarlığında ise muhtar adayları; Mustafa Turhan ve Talip Yüksel oldu.

Yapılacak muhtarlık seçimleri için muhtar adayları ile yemekli toplantıda bir araya gelen Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan Muhtar adaylarına hitaben “5 Haziran Pazar günü yapılacak seçimlerin kardeşlik içinde geçmesini, mahalle halkı için, halka ve hakka hizmet için hayırlısı kim olacaksa onun seçilmesini diliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Makamlar, koltuklar, gelip geçicidir önemli olan halka ve hakka hizmet edebilmek vatandaşlarımızın refahı ve huzurunu ve güvenini sağlamaktır. Şimdiden tüm muhtar adaylarımıza seçimlerde başarılar diliyorum”dedi

24 May 2016 - 16:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.