Başkan Akcan 2 Yıllık Faaliyetleri Değerlendirdi

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan göreve geldiği 30 Mart 2014’ten bugüne kadar gerçekleşen ve gerçekleşmek üzere çalışmalarında devam edilen projelerin anlatıldığı basın toplantısında Akyazı’daki tüm basın mensupları ile bir araya geldi.

Baştan sona yenilenerek Akyazı’ya yeniden kazandırılarak Sosyal bir alana dönüştürülen Akyazı Kuzuluk Tabiat ve Ormanparkında basın mensupları ile buluşan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan 2014 – 2016 yılları arasında Akyazı’ya yapılan projelerle ilgili Basın mensuplarına bilgi verdi.

Basın toplantısına Belediye başkanının yanı sıra Başkan yardımcıları ve Meclis üyeleri de katıldı. 22 Mayıs 2016 Pazar günü açılışı gerçekleştirilecek olan Kuzuluk Tabiat ve Orman Park’ında ki Basın toplantısına Akyazı’nın yeni hazırlanan tanıtım filminin sinevizyon gösterisi ile başladı. 2014 yılından bu yana gerçekleşen tüm projelerin anlatıldığı sinevizyon görüntüleri basın mensupları tarafından oldukça ilgi görerek beğeni topladı.

Sinevizyon gösterimi sonrasında konuşma yapan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan “Şehirler medeniyetlerin tecessüm ettiği vitrinlerdir. Geçmişten geleceğe uzanan medeniyet yolculuğumuzda belediyeler, şehirle insanın buluştuğu, devletle vatandaşın kucaklaştığı yerlerdir. İnsanı ve doğayı ihmal etmeden şehirleri imar ve inşa etme anlayışıyla imar ve inşa edilmiş bir Akyazı yarının büyük Türkiye’sinin önemli bir yapı taşı olacaktır.

Yönetim ve anlayışımızın boy aynaları belediyelerimizdir. Şehri alt ve üst yapı olarak imar ederken sosyal ve kültürel sorumluluklarını ihmal etmeyen 2023 Büyük Türkiye vizyonunun yerel ayağı belediyelerimiz devletimizin vatandaşına açılan kapısı, gülen yüzü, uzanan eli olma sorumluluğundadır. Bu sorumluluğu taşıdığımız inancındayız.

Akyazı’mız, hem tarım, hem sanayi, hem de turizm şehri olma özelliğini bünyesinde birleştiren nadir yerlerdendir. Yaptığımız ve yapacağımız yatırımlar ile Akyazı, Sakarya’mızda modern şehircilik anlayışının vizyon ilçesi olmaya adaydır.

Kulağımızda Şeyh Edebalı’nın; “İnsanı Yaşat ki Devlet yaşasın” nasihati, gönlümüzde, Halktan aldığı desteği, Hakk’ın rızasının gözeterek yine halka hizmete dönüştürme niyet ve arzusuyla çıktığımız bu yolda, dedelerimizin mirası çocuklarımızın emaneti ilçemizde, bir çoğu bu güne kadar söylenip yapılamamış vaatlerimizi çok kısa sürede gerçekleştirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz.

Tarım-Hayvancılık, Sanayi ve Turizm alanında her geçen gün büyüyen Akyazı’nın daha yaşanabilir bir ilçe olması için gerçekleştirdiğimiz projeler ve bu doğrultuda yapacağımız hizmetler Akyazı’mızın daha ileriye gitmesinde adeta bir mihenk taşı olacaktır. 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinden bu güne kadar Akyazı’mız için yapmış olduğumuz projeler Akyazı’mızın vizyonunu değiştirecektir ve geliştirecektir. Bir kısmını sunduğumuz projelerimizin önümüzdeki günlerde açılışlarını gerçekleştireceğiz ve böylelikle halkımızın istifadesine sunacağız. Amacımız ilçemizi tüm lokomotifleri ile bölgesinde her geçen gün gelişen ve büyüyen tanınan Sanayi, Tarım ve hayvancılığı gelişmiş bir turizm beldesi haline getirebilmektir. Basın toplantımıza katılan tüm Basın Mensuplarına teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamının dilerim. ”dedi

Yapılan çalışmalarla ilgili Basın mensuplarının soruları sonrasında Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan Basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra toplantı sona erdi.

Akyazılıların merakla beklediği projelerin son aşamaları ile ilgili bilgiler ise şöyle;

BALLIKAYA BARAJI

Akyazı Ballıkaya projesi tüm bölgemize hayat verecek. Ve Sakarya'da sadece Akyazı'da bulunan Turizm onaylı haritada şu an kamulaştırması yapılan alan içinde bulunmaktadır. Ayrıca; Onaylı Turizm haritası sadece Akyazı'da bulunmaktadır.

AK ÇARŞI

AK ÇARŞI %90, seviyesinde bitirilmiştir.

2016 yılı içinde tamamlanarak açılışı gerçekleşecektir. Bu proje ile Sosyal ve Kültürel açıdan ilçemize çok önemli mesafeler kazandırılacaktır. Sinema, Tiyatro ve Sergi salonları, Alışveriş mağazaları, oteli  SPA merkezi ile sadece ilçemizin değil bölgenin önemli bir alışveriş merkezini kazandırmış olacağız.

MOBESE

Yapımı yıllardır düşünülen ama bir türlü gerçekleştirilemeyen Mobese sistemini hayata geçirdik. 7 si hareketli 45 kamera ve Akyazı’nın 18 önemli kavşak noktasına kurulan plaka tanıma kabiliyetli Full hd kameralı sistemle Akyazı’mızı daha güvenli bir şehir haline getirdik.

112 PARK YAPIMI

İlçemizin her mahallesine ve vatandaşlarımızın sosyal aktivitelerini gerçekleştirebilecekleri dinlenme, eğlenme, öğrenme ve benzeri etkinliklerden faydalanabilecekleri mekanlar oluşturmak adına projelerimiz devam ediyor. Bu kapsamda 112 Park adıyla örnek bir park yapımını gerçekleştirdik. Bu parkta vatandaşlarımız çocukları ile beraber ailecek sosyal ve kültürel aktivitelerini gerçekleştirebilecekler.

AKYAZI OTOPARK

İlçe merkezinde uzun süredir atıl halde bulunan bir alanın istimlakını gerçekleştirerek burada 200 aracın rahatça park edebileceği otopark alanını hizmete açmak suretiyle Akyazı merkezinde trafiğin rahat nefes almasını sağladık.

AKYAZI TRAFİK PARKI

Trafik bilincini yeni nesillere aşılamak üzere ilçe merkezimizde içerisinde tüm trafik işaretlerinin yer aldığı trafik eğitim alanı, trafik parkı en kısa zamanda açılışı yapılacaktır.

     

AKYAZI GÖL PARK

Karşısında Aksartepe, önünde ise muhteşem göl manzarası ile içerisinde piknik alanları, kafeterya, yürüyüş ve bisiklet yolu kamelyalar bulunan göl park mesire alanımızın yapımını büyük oranda tamamladık. Önümüzdeki yıl ise vatandaşlarımız bu sosyal alandan faydalanabilecekler.

KUZULUK KONGRE ve KÜLTÜR MERKEZİ

Akyazı manzarasına yukarıdan hakim bir alanda Aksar Tepe yanında, Kuzuluk orta mahallede tepe üzerinde İki katlı olarak inşa edilecek olan düğün salonunda 500 metrekare kapalı alan, 2.katta geniş bir seyir teras katı olacak, toplamda 8 dönümlük bir arazi üzerine inşa edilecek düğün salonunun açık alanında ise botanik bahçeleri, çocuk oyun grupları, piknik alanları, yürüyüş ve gezi yolları ile halkın sosyal ihtiyacına hitap ederken, nişan, nikah, düğün, kır düğünleri, açık alan toplantı ve çeşitli diğer organizasyonları  içinde harika bir alan olacak, tespit edilen diğer alanların katılımı ile de 50 dönümlük bir sosyal ve kültürel alana kavuşacak. Anfi tiyatro ve spor alanlarının oluşturulması ile de ilçenin yanı sıra il bazında da önemli bir tesis kazanılmış olacaktır.

KUZULUK TABİAT ve ORMAN PARKI

Kuzuluk mahallemizde bulunan Orman Parkı devir alarak spor alanları, çocuk oyun alanları, Kıl Çadırı, kafeteryalar, yürüyüş ve bisiklet olları, koşu pisti, barbekü ve piknik alanları, dinlenme ve oturma alanları inşa etmek suretiyle baştan aşağı yenileyerek Akyazılıların ve ziyaretçilerimizin hizmetine sunduk. Açılışını 22 MAYIS 2016 tarihinde gerçekleştireceğiz.

FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ALT YAPI HİZMETLERİ

İlçemiz genelinde Alt yapı çalışmaları kapsamında bir çok mahallemize yeni yağmur suyu kanalları yapılmış olup olası sel tehlikesi ve su birikintisi riski taşıyan bölgeler tespit edilerek gerekli alt yapı güçlendirme çalışmaları, büz döşeme çalışmaları, heyelan riski taşıyan yerlerde önlemler alınması, açık kanalların kapatılması işlemleri yapılmıştır

ARAÇ FİLOSU

Alet işler, el övünür atasözünden hareketle belediye hizmetlerimizi etkin ve verimli yürütmek için 5 adet kepçe, 1 adet yol süpürme aracı, 4 kamyon, 2 Tır, 1 lövet, 1 silindir, 1 yükleyici, 1 greyder, 1 paletli ekskavatör, 2 otobüs olmak üzere 5 milyon 128 bin liralık yatırımla araç filomuzu güçlendirdik.

KEPÇE ALIMI SANKO MARKA

2014 yerel seçimleri sonrasında 70 mahalleye ulaşan İlçemize teknik anlamda daha yeterli ve daha geniş hizmet verebilmek adına araç filomuzu her geçen gün büyütüyor ve geliştiriyoruz.  Bu kapsamda 5 adet Sanko marka kepçe alımı gerçekleştirdik.

TAŞ KIRMA TESİSİ

Teknik hizmetlerimizin daha hızlı ve daha ekonomik yürütülmesi açısından yol bakım, onarım ve asfalt işlerimizde malzeme ve hafriyat ihtiyacımızı karşılamak üzere Dedeler mahallemizde 40 dönüm arazi üzerinde 4 bin ton kapasiteli taş kırma, Asfalt plent ve beton yapı elemanları tesisin kurulumunu gerçekleştiriyoruz.

SENTETİK SAHA

Büyükşehir belediyemiz ile birlikte ilçemizde amatör spor kulüplerimizin faydalanabileceği FİFA standardında sentetik halı sahamızın yapım çalışmalarında sona gelindi.

(KARACASU) AKYAZI PARK

Yapımına Büyükşehir Belediyemizce başlanan, üzerinde Kongre ve Kültür merkezi inşaatının yer alacağı, içerisinde dinlenme alanları, eğlence merkezi, çocuk oyun alanları, sergi salonu, kafeterya, yürüyüş yolları, anfi sahne gibi birçok sosyal aktiviteyi barındıracak kompleksin arsa iştirak işlemleri Belediyemizce tamamlanmıştır. İnşaat çalışması 2016 yılı içerisinde tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır.

KARACASU REKREASYON

Karacasu ıslah ve çevresi ile ilgili proje için; ıslah çalışmaları halen devam etmektedir. Rekreasyon projesi ile birlikte belediyemizce inşa edilecek yürüyüş ve bisiklet yolları, çocuk oyun alan ve grupları, kamelyalar ve oturma alanları ile Karacasuyu deresini Akyazı’nın yeşil gerdanlığı haline getireceğiz. En kısa zamanda vatandaşlarımızın hoşça vakit geçirebilecekleri güzel bir sosyal alana kavuşacaklar.

KARACASUYU DERESİ ISLAH PROJESİ

Yaklaşık 3.3 kilometre uzunluğundaki Karacasuyu deresi Rekreasyon Projesi kapsamında D.S.İ ( Devlet Su İşleri ) tarafından ıslah ve beton döküm çalışmaları halen devam ediyor.

AKSARTEPE

Akyazı ve Kuzuluk’un hemen yanı başında yer alan 315 Rakımlı Aksartepe’de  yapımına başladığımız, içerisinde sosyal tesisler ve  seyir terası barındıran projemizde hem hemşehrilerimizin sosyal alan ihtiyacını karşılamayı hem de Akyazı’yı çevre ilçelerin sosyal çekim merkezi yapmayı hedefliyoruz.

AŞEVİ

Muhtaç vatandaşlarımızın karınlarını doyurabilecekleri, tespiti yapılan yaklaşık 250 aileye (ihtiyaç sahiplerine) ulaştırılmak üzere yemek üretim ve dağıtım hizmeti yürüten aşevimizi hizmete soktuk.

MARANGOZ ATÖLYESİ

Faaliyete geçirdiğimiz marangoz atölyemizle başta park ve bahçelerimizle kullanılan banklar, masalar ve kamelyalar olmak üzere her türlü ahşap malzemenin üretimini gerçekleştirerek hem ciddi bir tasarruf hem de gençlerimize iş imkânı sağladık.

AKYAZILIM

Türkiye’nin ilklerinden olan, başta imar ve fen işleri olmak üzere belediyemiz ile ilgili tüm iş ve işlemlerini online olarak yürüteceği dilek ve şikayetlerini iletip takip edilebileceği Elektronik bilgi ve belge sistemi Akyazılımla belediye hizmetlerini halkımızın ayağına getirdik.

WEB SİTESİ

www.akyazi.bel.tr Akyazı Belediyesi olarak gelişen teknolojiyi yakından takip ederek ilçemiz vatandaşlarının ihtiyaçlarına daha geniş kapsamda yanıt verebilecek, Belediye ile ilgili tüm işlemlerinde kısa süre içerisinde çözüme kavuşturmalarını sağlayacak ve belediye ile ilgili haberleri duyuruları takip edebilecekleri aynı zamanda belediye ödemelerini rahatça yapabilecekleri çok kapsamlı entegre bir yazılım sistemine sahip web sitemizi yeni yüzü ile vatandaşlarımızın hizmetine sunduk

MEZARLIKLAR

Belediyemiz yetki alanında 54 adet mezarlık bulunmaktadır. Bu mezarlıkların yıllık tamir, bakım ve onarımı Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz ekiplerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir.

AMBULANS ve CENAZE HİZMETLERİ ARACI ALIMI

Sağlık ve Cenaze hizmetlerinde hizmet kalitemizi arttırmak amacıyla yeni ambulans ve cenaze hizmet aracı alımı gerçekleştirdik.

PARK VE BAHÇE HİZMETLERİ

Belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz ve yıl boyu aralıksız hizmet veren ekiplerimizle  köy ve mahalle mezarlıklarımız artık daha temiz parklarımız yol kenarlarımız ve refüjlerimiz daha bakımlı ve güzel

TEMİZ ÇEVREM KAMPANYASI

Halkımızın katılımıyla düzenlediğimiz halk yürüyüşüyle bilinçli vatandaş temiz çevre güvenli gelecek olgusuna dikkat çektik,

ÇEK GÖNDER UYGULAMASI

Vatandaşlarımız artık Belediyeye Cep Telefonlarından online olarak istek, dilek, proje ve şikayetlerini fotoğraflı olarak iletebiliyorlar.

GAZİLER DERNEĞİ

İlçemizde  ikamet eden İstiklal, Kıbrıs ve Kore gazilerimiz ve aileleri olmak üzere tüm gazilerimiz ve ailelerine minnet borcumuzun bir nişanesi olmak üzere Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ne Kenan Sofuoğlu Aile Parkı içinde yer tahsis etmek suretiyle açılışını gerçekleştirdik.

ÇÖZÜM MASASI

Vatandaşlarımız Belediyemiz girişinde oluşturduğumuz birime gelerek veya internet ve telefon ile ulaşarak, dilek, istek ve şikâyetlerini 7 gün 24 saat iletebilecekleri, iletilen sorun ve konuların akıbeti hususunda bilgilendirildikleri yerel BİMER’ i oluşturup hizmete soktuk.

444 9 054

Ücretsiz telefon hattını devreye soktuk tüm vatandaşlarımız günü 24 saati 444 9 054 no’lu telefon numarası ile sabit veya cep telefonlarından belediyemize ulaşarak dilek, istek ve şikayetlerini iletebilirler.

SOSYAL ve KÜLTÜREL ÇALIŞMALAR

SOSYAL ÇALIŞMALAR

BİLGİ VE KÜLTÜR EVİ-DERSHANE HİZMETİ

Açıldığı günden bu yana dershanelere alternatif olan ve verdiği yetiştirme ve sınavlara hazırlık kurslarıyla öğrencilerimizin istedikleri liselere yerleşmelerinde en önemli destekçileri olan Bilgi ve Kültür evimiz nitelikli eğitimi herkes için ulaşılabilir kılmaya devam ediyor. eğitime verdiğimiz değer her zaman önceliğimiz oldu. Okullara düzenlediğim ziyaretler, oluşturduğumuz kütüphaneler, başarılı çocukların ödüllendirilmesi, sporun özendirilip gençler arasında yaygınlaştırılması, bilgi yarışmaları ve tiyatro faaliyetleri ile desteğimizi hiçbir zaman eksik etmedik. Bilgi ve Kültür evimizde 20 Bilgisayar, 4000 kitaplık kütüphane ve 3 dersliğimizle bugüne kadar bir çok öğrencimize ücretsiz hizmet ettik, bundan sonrada edeceğiz.

ÜCRETSİZ İNTERNET VE KÜTÜPHANE

Öğrencilerimizin bilişim teknolojisinin imkânlarıyla buluştururken sanal dünyanın tehditlerinde de korumak gayesiyle Bilgi ve Kültür Evi bünyesindeki ücretsiz internet ve kütüphane hizmeti sayesinde öğrencilerimize ödev ve projelerini yapabilecekleri nezih bir ortam sağlıyoruz.

ENGELLİ ve YAŞLILARA EVLERİNDE ÜCRETSİZ TRAŞ HİZMETİ

Belediyemiz tarafından ilçe genelinde yapılan tespitlerle ulaşılabilinen tüm hasta, yaşlı ve engellilere ihtiyaca göre traş hizmeti verilmektedir. Planlı ve programlı bir şekilde belirlenen adreslere gidilerek hasta, yaşlı, engellilere evlerinde ücretsiz olarak berber hizmetinin verilmesini sağlamaktayız.

ENGELİLER ÇALIŞMALARI

İlçemizde bulunan engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşamlarının iyileştirilmesi ve kültürel hayatta daha etkin olabilmeleri amacıyla Sosyal Gelişim Merkezimizde çeşitli faaliyetler düzenlemekteyiz. Bu amaçla unutulmuş bir sanat olan filografi ile alakalı kurslar düzenledik. kurslarda edinilen eserler her yıl sergilenmektedir. Ayrıca engelli vatandaşlarımız ile ilgili yaptığımız her alt yapıda yürüyüş yolları yapılmakta, tüm kamu kurum ve kuruluşlarında ve okullarda uygun giriş çıkışları düzenlemeleri yapılmaktadır.  

AKBALIK YAĞLI GÜREŞLERİ

Bu yıl 10 Temmuz 2016 tarihinde 54.’cü  kez gerçekleştireceğimiz Akbalık (Ayşecik) Yağlı Güreşlerimiz olan Ata Sporumuzu yaşatmak adına yaptığımız etkinlik bundan sonraki yıllarda da devam edecektir.Tarihi Akbalık yağlı güreşleri büyük bir organizasyon ve geniş bir katılım ile Akyazı Akbalık Mahallesi güreş sahasında yapılmaktadır. 14 kategoride düzenlenen ve etkinliğe çeşitli illerden 508 sporcu katılımıyla gerçekleştirilmektedir.

SÜNNET ŞÖLENİ

Her yıl yüzlerce çocuğumuzun ekonomik tüm giderleri belediyemizce karşılanmak suretiyle imkansızlıkların ezikliğini yaşamadan akranlarıyla şenlik havasında erkekliğe ilk adımı atıyor.

AMATÖR SPOR KULÜPLERİ LOKALİ

Geleceğimiz ve umudumuz gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak nezih bir ortamda bir araya gelip satranç, masa tenisi ve bilardo oynayabilecekleri, ilçemizde amatör spora gönül vermiş sporseverlerim sahalardaki rekabeti dostluğa dönüştürebilecekleri bir mekanları var artık. 9 bilardo masası ile uluslar arası turnuva ve yarışmaların gerçekleştirildiği mekana ilgi yoğun…

SABAH DERNEĞİ İÇİN BİNA YAPIMI

Başta Deprem olmak üzere Doğal Afetlere karşı halkımızı daha bilinçli ve hazırlıklı kılmak amacı ile kısa adı S.A.B.A.H olmak üzere ( Sakarya Afet Bilinçlendirme ve Afete Hazırlama ) Derneğimize Cumhuriyet mahallemizde donanım ve ekipmanları belediyemizce karşılanmak üzere prefabrik bir merkez inşa ettik ve dernek üyelerine teslimini gerçekleştirdik. Bu dernekte, dernek üyeleri çeşitli faaliyetler ve eğitimler vererek Akyazılıları afete hazırlamaktalar…

SPORTİF ORGANİZASYONLAR

Tüm okullarımızın ve gençlerimizin katıldığı salon ve saha sporları organizasyonlarıyla, sağlıklı nesiller için sporun önemine dikkat çektik. Yaz spor okulları ile bir çok branşta ilçemiz öğrencileri yaz tatillerini spor ve değişik aktiviteler yaparak geçirdi.

DOKURCUN SOSYAL TESİSLERİ

İlçemiz 30 kilometre uzaklıkta olan Dokurcun mahallemizde Orman işletmesinden devir aldığımız bina ve çevresinde Dokurcun mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımızın faydalanabileceği Bilgi ve Kültür evi, Kafeterya, Basketbol, Voleybol, toprak saha ve Sosyal donatı alanlarının içerisinde yer alacağı Sosyal bir tesis inşa ediyoruz. Bu Sosyal tesisten, Taşburun, Altındere ve Kuzuluk Mahallelerimize de yapacağız.

HANIMELİ KADIN ESNAF PAZARI 

Akyazılı bayanların el emeği göz nurlarını, mutfak hünerlerini, bahçe ürünlerini misafirlerimizin ve Akyazılıların hizmet ve beğenisine sunarak hem aile ekonomilerine hem ilçe ve ülke ekonomisine katkıda bulunacakları bir çarşı oluşturduk

SOSYAL YARDIMLAR

2014’te başlattığımız ve bu yılda da devam eden Yakacak ve soba yardımlarımız halkımızın yoğun ilgili ile ve talebi ile bizi mutlu etmektedir.

Gıda ve Sıcak yemek yardımlarımız devam etmektedir.

Hayır Çarşımız hizmetlerine devam etmektedir.

Engelli vatandaşlarımızın hastane ulaşımları tarafımızdan sağlanmaktadır.

Eczanemiz ilaç toplama ve ücretsiz ilaç teminine devam etmektedir.

İşkur büromuz bünyemizde faaliyetlerimizi sürdürmektedir. KOSGEP

İhtiyacı olan vatandaşlarımıza Kırtasiye yardımlarımız sürmektedir.

Erzak ve kömür yardımlarımız,

KÜLTÜREL ÇALIŞMALAR

Göynük Akşemseddin gezimi her yıl geleneksel olarak devam ettirilmektedir.

Çeşitli konferanslar düzenlemekteyiz

Annelerimizi ziyaret ederek anneler gününü her yıl kutlamaktayız

Dünya kadınlar gününde kadınlarımızın gününü kutlamaktayız

Emit, Sabitek gibi Fuarlara katılım sağlıyoruz

Geleneksel Acele yayla şenliklerimiz her yıl devam ediyor

Sünnet şölenimiz her yıl devam etmektedir

Ramazanda mahalle iftarları gerçekleştirmekteyiz.

Haber: Hacı İbrahim Aydın

21 Nis 2016 - 10:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

gerçekMİSAFİRCardozomağdur vatandaş - körler sağırlar birbirini ağırlarDÜN DAHA KARAÇALIKTA AKYAZININ MEŞHUR YOLLARI YÜZÜNDEN KAZA OLMADIMI YOLUN DURUMU BELLİ KİME NE ANLATIYONUZ . AKYAZI DA YAŞAYAN MAHALLE ARASINDAKİ HALKA ANLAT Bİ BUNLARI.. BU KIŞ KARDAN MAHALLEYE GİREMİYORDUK ..Başkan çek gönder demiş her gün meail atıyoruz da ne oluyor sadece yollara asfalt atsa projeler öyle kalsın birşey istememgörüyorum da halen projelerden bahsediliyor henüz hayata geçirilen birşeyde yok sadece geçen yıllarda Yaşar Yazıcının açtığı bilgi ve kültür evinde söz ediyorlar sanki o yapmış gibi ekibimizle uyum içindeyiz diyor hangi ekip merak ettim,yollar patates tarlası gibi kaldırımlar berbat yemek yemeyle olmuyor bu işler birazda siz basın mensupları derdimize çare olmanızı çok isterdik ama sizide susturdular.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Nisan 10:13