• Sakarya : -3 °C

Basın Açıklaması

S.P.İLÇE BAŞKANI YUSUF AKÇAN MISIR ÜRETİCİSİ ZOR DURUMDA

AKÇAN:ÜRETİCİ ZOR DURUMDA Saadet Partisi Akyazı ilçe başkanı Yusuf Akçan mısır ve fındık üreticisinin zor durumda oldugunu söyledi. Akçan AKP kongrev telaşı ve parti içindeki muhalefetle boguşurken üreticinin feryadını duymazdan geliyor.milletvekilleri benim adamım başkan olsun telaşı içerisinde koştururken üreticinin zararına malını elinden çıkarmak zorunda kaldıgını göremiyor. 460 ytl açıklanan mısır fiatı açıkladılar fakat mısır üreticisi 240 ytl den mısırını elinden çıkarmak zorunda kalıyor. Zararına mahsul satmak zorunda kalan üretici pullugunu traktörünü satacak duruma geldi fakat kötü giden okonomi nedeniyle onlarda para etmiyor. AKP li vekillere sesleniyoruz.çifcinin feryadını duyun eger bu feryatları duymazsanız bu çifci sandıkta size hesao soracaktır.sonra nerede hata yaptık demeyin dedi.