Basın Açıklaması

Bu akşam AKP'nin saat 16:00 itibariyle YSK'ya yaptığı sayımı durdurma yönündeki başvurusu kabul edildi

SAADET PARTİSİ BASIN AÇIKLAMASI Saadet Partisi akyazı ilçe başkanı Yusuf AKCAN bu akşam AKP'nin saat 16:00 itibariyle YSK'ya yaptığı sayımı durdurma yönündeki başvurusu kabul edildi. Bu meyanda AKP'li seçmenlerin başkanlığı Yaşar YAZICI'ya verildiği noktasında asılsız haberler yaymaktadırlar. Yusuf AKCAN seçim kurulu hakimine yaptığı başvuruda bu konuda bilgi istemişti. Hakim bey bu konuda hiç bir beyanatlarının olmadığını, vakti gelince kamuoyuna açıklama yapacaklarını beyan ettiler. Yusuf AKCAN Türkiye bir hukuk devletidir, biz Saadet Partililer olarak hakkımızı hukuk çerçevesi dahilinde son noktaya kadar arayacağız. Akyazılı seçmenimizin bazı tahriklere kapılarak infiale yol açacak hareketlerden uzak durmalarını, hiç bir tahrike kapılmamalarını kanunlara ve Türkiye Cumhuriyeti'nin hukukuna ve hakimlerine sonsuz güvenmelerini istedi. Halkımızın güvenliği bizim için her şeyin önündedir. Biz kazanılmış hakkımızı bazılarının baskısıyla kimseye teslim etmeyeceğimizi yüce Akyazı halkı çok iyi bilmelidir dedi. [RESIM]http://akyazi.net/fotoarsiv/4fb5b2.jpg[/RESIM]