Basın Açıklaması

TSD AKYAZI ŞUBE BAŞKANLIĞI 3.OLAĞAN KONGREYE HAZIRLANIYOR

TSD AKYAZI ŞUBE BAŞKANLIĞI 3.OLAĞAN KONGREYE HAZIRLANIYOR Türkiye Sakatlar Derneği Akyazı Şubesi 8 Mart 2009 Pazar günü saat 15.00'te Akyazı Belediyesi Konferans salonunda 3.Olağan Kongresini gerçekleştirecek. Konuyla ilgili Türkiye Sakatlar derneği Akyazı Şube Başkanı Mehmet Şakir Kaplan dernek binasında Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte bir basın açıklaması yaptı. Kaplan yaptığı açıklamada; 8 Mart 2009 Pazar günü 3.Olağan Kongremizi gerçekleştireceğiz. Üyelerimizin teveccühü ile tekrar tek listeyle seçime gideceğiz. Hedefimiz bundan sonra engellilerimize hizmetin daha kalitelisini imkanlarımız dahilinde sunmaktır. Daha önce derneğimiz tarafından başlattığımız Özürlü veri tabanı projemizi (ÖZ-VER) sonuçlandırdıktan sonra engelli nüfusumuzu tespit edip asıl yapılması gereken hizmetleri yapacağız. Akyazı'da kurulduğumuz günden beri engellilerin yaralarına merhem olmaya çalıştık olmaya devam edeceğiz. Bizim amacımız engellileri görmezden gelen bazı zihniyetleri ortadan kaldırmaktır.dedi. Kaplan daha sonra "Dünya Kadınlar Günü" münasebetiyle de kısa bir açıklama yaptı ;8 Mart günü aynı zamanda "Dünya Kadınlar Günü" ben bu vesileyle şimdiden tüm kadınların ve özellikle engelli çocuğu olan annelerimizin gününü kutluyorum. Tüm Halkımızı Pazar günü yapacağımız kongreye bir engelli dostu olarak davet ediyor, saygılarımı sunuyorum.