Başer ve Birinci ailesinden Hastane personeline teşekkür ziyareti

Geçtiğimiz günlerde Tedavi gördüğü Akyazı Devlet Hastanesinde vefat eden Ferhat Başer’in oğlu Muzaffer Başer ve damadı Ahmet Birinci Hastane personeline teşekkür ziyaretinde bulundu.

391eed692107b4e374c615d295bc312f.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Eski CHP ilçe başkanı ve Muhasebeci Muzaffer Başer ve eski MHP ilçe başkanı Ahmet Birinci uzun süre Akyazı Devlet Hastanesinde tedavi gördükten sonra hayatının kaybeden aile büyükleri Ferhat Başer’e tedavisi süresince hizmet Sağlık hizmeti veren Akyazı Devlet Hastanesi başhekimi Dr. Yavuz Tepeçınar, Hastane hekimleri, Sağlık personeline teşekkür ziyaretinde bulunduk.

Muzaffer Başer ve Ahmet Birinci büyüğümüz babamın Ferhat Başer uzun süredir Sağlık sorunları nedeniyle Akyazı Devlet Hastanesinde tedavi gördü. Babamızı hakka uğurladık .uzun süren tedavi sürecinde gerek başhekimimiz Dr. Yavuz Tepeçınar, Hekimler ve tüm Sağlık personeli tüm hastalara olduğu gibi bizlere de özel Hastaneleri aratmayacak şekilde hizmet sundular. Bu nedenle bugün Hastane personelini ziyaret edip teşekkür ettik. Allah hepsinden razı olsun dediler.

09 Ara 2017 - 10:45 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.