BAŞBAKAN'A NELER ANLATTI!

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Şaban Dişli'nin kızının dügününde 5 dakika kadar Başbakan Erdoğan'la görüştü..

Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Şaban Dişli'nin kızının dügününde 5 dakika kadar Başbakan Erdoğan'la görüştü.. Şaban Dişli'nin kızı Merve'nin düğün törenine Sakarya'dan katılanlar arasında yer alan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, salonda 5 dakika kadar Başbakan Erdoğan'la görüştü. Başbakan Erdoğan'a Gaffar Okan isimli Diyarbakır'dan gelen konuklarını anlatan Ali İnci bir de Diyarbakır gezisini ve Gaffar Okan sempozyumunu anlatan kitabı hediye etti. Başbakan Erdoğan ise geziden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.(medyabar.com)

25 Oca 2011 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.