Başarıyı Nasıl Yakaladım?

Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından hazırlanan ve gerçekleştirilen "Başarıyı Nasıl Yakaladım Projesi" 16-17 Nisan 2013 Salı ve Çarşamba günleri Akyazı Öğretmen Evinde Yapıldı.

Projede Akyazı Merkezindeki Paris, Madanoğlu, Ahmet Hasnun, İnönü, Atatürk, Cumhuriyet, Konuralp ve Akyazı Ortaokullarındaki Kazanım Değerlendirme Sınavlarında 1. olmuş öğrenciler, tüm 8. sınıf öğrencilerine başarılı olmak için yaptıkları çalışmaları aktardılar.

Çalışma yöntemlerini, günlük çalışma saatlerini, çözdükleri soru adedini, öğretmenlerinden nasıl destek aldıklarını aktararak diğer öğrencilere faydalı bilgiler veren öğrenciler, programlı ders çalışmanın önemine dikkat çektiler.

Sunumlar bittikten sonra tüm öğrencilere etkili ve verimli ders çalışma ve test çözme teknikleri konulu bir sunu izlettirildi.

17 Nis 2013 - 14:17 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.