BAŞARIDAN YGS VE LYS TERCİH DESTEK STANDI

Akyazı Başarı Dershanesi Çarşamba günü çarşı içi Konuralp Parkı önünde kurduğu stantla Öğrencilere YGS ve LYS tercih desteği veriyor.

BAŞARIDAN YGS VE LYS TERCİH DESTEK STANDI Akyazı Başarı Dershanesi Çarşamba günü çarşı içi Konuralp Parkı önünde kurduğu stantla Öğrencilere YGS ve LYS tercih desteği veriyor. Akyazı Başarı Dershanesi Çarşamba günü çarşı içinde Konuralp Parkı yanında stant kurarak Öğrencilere ücretsiz YGS ve LYS tercih desteği veriyor. Akyazı Başarı Dershanesi dershane müdürü Hamdi Küçükosman yaptığı açıklamada Başarı Dershanesi öğrencilerimizin doğru tercih yapabilmesi için ücretsiz YGS ve LYS tercih desteği vermeye devam ediyor.YGS ve LYS tercih desteği almak isteyen öğrencilerimiz standımızdan veya Dershanemize gelerek bu hizmetimizden ücret ödemeden 5 Ağustos'a kadar yararlanabileler dedi..

27 Tem 2011 - 00:00 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.