Barutçu Siyasete mi dönüyor

1983-2002 yılları arasında o zamanın iktidar partisi olan Anavatan Partisinde siyaset yapan, İlçe başkanı olarak uzun süre Akyazılılara hizmet için yarışan Barutçu siyasete dönecek mi?

1983-2002 yılları arasında o zamanın iktidar partisi olan Anavatan Partisinde siyaset yapan, İlçe başkanı olarak uzun süre Akyazılılara hizmet için yarışan, bir kez Milletvekili, bir kez de Belediye Başkanlığına aday olan Mehmet Barutçunun uzun zamandan beri siyasetin içinde olmaması ve sessizlik içinde olup bitenleri ve özellikle de siyaseti uzaktan takip etmesi dikkat çekiyordu.

Mehmet Barutçuyu kabuğuna çekilmiş vaziyette görmeye alışık olmayan Akyazılıların siyaset başta olmak üzere ülkenin gidişatı ile ilgili olarak Barutçunun ne düşündüğünü merak ediyorlardı. Bizde onların bu merakını giderme adına sorularımızı sorduk işte yanıtları:

SİYASETİ BIRAKMAM

Bugünlerde siyasetin içinde olmamam benim siyaseti bıraktığım anlamı taşımaz diyen Mehmet Barutçu, sessiz durduğuma bakmayın siyaseti gün be gün yakından takip ediyorum. O nedenle benim siyaseti bırakmam asla söz konusu değildir dedi.

Siyaseti aktif yaptığı zamanla bugünkü zaman arasında önemli farklılıklar olduğuna da dikkat çeken Barutçu, bugünkü iktidarın da kendi zamanlarında olduğu gibi tek başına iktidar olma avantajları olduğunu belirterek, bugünkü iktidarın yerel yöneticileri de bizim gibi bu nimetlerden ve avantajlardan yararlanıp Akyazı’ya hizmet getirme yarışı içindeler. Bunu gözlemliyorum diyen Mehmet Barutçu, kendi zamanında sağlık ve eğitim başta olmak üzere Akyazı’ya önemli hizmetler getirdiklerine dikkat çekti ve kendi zamanlarında projeye dönüşen ancak hayata geçirilemeyen bazı hizmetlerin bugünkü iktidar mensupları tarafından hayata geçiriliyor olmasından da memnunluk duyduğunu ifade etti.

AKTİF SİYASETE DÖNECEK Mİ?

Bir müddettir aktif olarak siyasetin içinde olmaması nedeniyle bazı kişi ve çevreler tarafından Barutçu siyaseti artık bıraktı şeklinde yorumlarına neden olduğunun altını çizen Barutçu yukarıda da belirttiğim gibi benim siyaseti bırakmam kesinlikle söz konusu değildir. Zaten son zamanlarda şahsıma yapılmış olan bazı teklifler var. Onları en kısa zamanda değerlendirip, sessizliğimi bozup siyasete aktif olarak katılmayı düşünüyorum dedi .Akyazı siyasi kulislerinde bu açıklaması ile Barutçu siyasete tekrar döneceğinin sinyalini verdi .

06 Eyl 2016 - 12:52 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

misafirHalo DayıMustafa Kemal SayılıadalıadalıakyazılıBir vatandaş.....telekommenderes - siyaseti particilik olarak değil halka hizmet olarak yapan gerçek siyaset yapan tek ADAM

Herkese kapısı açık herkesin yardımına koşan AKYAZI ya hizmet eden AKYAZI insanının sevdiği saydığı tek insanÇok yakışıklısın be Abi siyasete dön mutlaka senin gibi Yakışıklı beyefendilere ihtiyac var.Adamsın Adam.Akyazı Akyazı olalı iki siyasetçi gördü bence ..Biri büyük dava ve gönül adamı Yusuf Akcan ,ikincisi Mehmet Barutcu bey idi.Barutcu Beyin Akyazılının işini görmesi diğer tüm siyasetçilerin toplamından fazla olduğu kesindir.Barutçu Bey monotonlanmış Akyazı siyasetine renk getireceği kesindir.Barutçu Bey iktidarda iken nasıl milletin emrinde olunacağı ,Akcan Abimizde muhalefetin nasıl yapılacağını iyi örneklemişlerdi.Bu vesile ile büyük dava ve gönül adamı Sayın Yusuf Akcana rahmetler ,Sayın Barutçuya başarılar dilerim .kıral adam gülen yüzlüyakışır partili ayırmadı herkese faydası olduhayırlı olsun inşlSen sen ol olduğun yerde kalıp rahatına bak... Bu saatten sonra huzurunu kaçırma..çevremizde o kadar çok yalaka ve ikiyi

Bırak sayayılamıyacak kadar yüzleri olan bu insan görünümlü mahlüklar arasında olmaktansa bir kenarda onurlu bir şekilde

Seyirci olmak daha keyif verici ....yakışır memet amcamahayırlı olsun

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 06 Eylül 12:52