Barcelona Sakaryaspor'a talip oldu! Yetkililer yönetimle görüştü

Dünyanın bir numaralı altyapısına sahip kulübü Barcelona, Sakaryaspor’un altyapısını almak için harekete geçti. Dün ilimize gelerek yöneticilerle ilk görüşmeyi yapan Barcelona yetkilileri tesisleri beğendi.

Yenihaber Gazetesi'nin haberine göre  Dünyanın en iyi altyapısına sahip olan Barcelona ile altyapı konusunda görüşmelere başlayan yönetim, Barcelona'nın Türk yetkililerini ilimize getirerek Ekrem Karaberberoğlu Altyapı Tesisleri'ni gezdirdi. Birçok ülkede futbol takımları bulunan Barcelona ile anlaşmayı planlayan yönetim, altyapıda bir çığır açmayı planlıyor. Dünya'nın bir numaralı kulübü olan Barcelona bu uygulamayı bir çok ülkede yapıyor.

 

 

İLK GÖRÜŞME OLUMLU

Barcelona yetkilileri ile dün yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.  Barcelona yetkililerinin yeşil-siyahlı takımın tesislerini beğendiği gelen haberler arasında yer alıyor. Her iki kulübün anlaşması durumunda Sakaryaspor altyapıyı işletecek ama tüm altyapı masraflarını Barcelona üstlenecek. Gizli yürütülen görüşmelerin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı öğrenildi.  Sakaryaspor Yönetimi2nden konuyla ilgili açıklama bekleniyor.  

 

27 May 2017 - 12:51 - Spor


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.