Baraj mağduru Muhtarlar Vali Coş'u ziyaret etti

Muhtarlar Ballıkaya barajı inşaatı nedeniyle Beldibi ,Durmuşlar, Çakıroğlu ve Gökçeler Mahallelerinde yaşayan yaklaşık Bin 500 kişiyi mağdur olan Vatandaşlarını sorunları Vali Hüseyin Avni Coş’a ilettiler.

Akyazı Muhtarlar Derneği başkanı ve Durmuşlar Mahalle muhtarı Bekir Durmuş beraberinde Beldibi Muhtarı Ali Şahin, Çakıroğlu Muhtarı Mustafa Turhan ve Yeni Mahalle Muhtarı Cahit Avcı ile birlikte Ballıkaya mağdurlarının sorunlarını anlatmak için Vali Hüseyin Avni Çoş ile makamında bir araya geldiler.

Akyazı Muhtarlar Derneği başkanı Bekir Durmuş Akyazı’da inşaatına başlanan Marmara bölgesini su ihtiyacını karşılayacak olan Ballıkaya barajı sınırlarında kalan Durmuşlar,Beldibi,Çakıroğlu ve Gökceler mahallelerinde yaşayan yaklaşık 1500 vatandaşı yakından ilgilendiren yerleşik alan kamulaştırmanın ne kadar süreceği ne zaman tamamlanacağı D 140 karayolunun yedi kilometrelik alanı sular altında kalacak olduğundan yol yapımına nereden ne zaman başlanacağı Durmuşlar mahalle Mezarlıkları sular altında kalacak olduğundan Yen'i mezarlığın nereye taşınacağı konutları binalara verilen kamulaştırma değerlerinin düşük olması gibi birçok halkın sorununu sayın valimize ilettik çözümü konusunda kendisinden yardım beklediğimizi ifa ettik halkımızın bu belirsizlikler karşısında çaresiz kaldığımızı sözlü ve yazılı olarak belirttik dedi.

04 May 2017 - 19:13 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.