Balkona çıkamıyor camlarımızı açamıyoruz.

Akyazı ilçe merkezinde bulunan Ömercikler Mahallesi 8050 nolu sokakta Büyükbaş hayvan bakan komşularını defalarca şikayet etmelerine rağmen belediyenin duyarsızlığı Mahalle halkının tepkilerine neden oldu.

6b846133f81aa37a4669a1ffb23754b6.jpg
c0f8acffa846142e63d3d3238f85a2b3.jpg
+1
Haber albümü için resme tıklayın

İLÇE MERKEZİNDE BÜYÜKBAŞ HAYVAN BAKIMI İSYANI.

İddialara göre Akyazı ilçe merkezinde bulunan Ömercikler Mahallesi 8050 nolu sokakta  Büyükbaş hayvan baktığı için Sokağa yayılan hayvan dışkısı ve pis koku nedeniyle komşuları tarafından Akyazı Belediyesine şikayette bulunmalarına rağmen hiçbir sonuç alamadıklarını belirten Sokak sakinleri belediyeye tepkili.

Ömercikler Mahallesi 8050 nolu sokakta ikamet eden vatandaşlar ilçenin göbeğinde Büyükbaş hayvan bakılıyor.Hayvan dışkıları etrafa yayıldığı gibi çıkan pis kokular nedeniyle balkonda oturamıyor evimizin camlarını açamıyoruz.Belediyeye defalarca şikatette bulunduk zabıta geliyor gidiyor fakat değişen bir şey yok.İlçenin en büyük Mahallesi olan Ömercikler Mahallesinde sadece bir kişinin gönlü olsun diye koca Mahalle koku ve pislik içerisinde Belediye bu işe bakamıyorsa biz kimi kime şikayet edeceği diyerek tepki gösterdiler.

05 Tem 2018 - 13:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

YAŞARAkyazılı - TÜRKİYE DE BÜYÜK ŞEHİR OLMAYAN İL KALMADI.ARAZİ ARSA VERGİSİ ALABİLMEK İÇİN TARIM ARAZİLERİ İMARA AÇILDI.TARIM ARAZİLERİ EV DOLDU.HAYVANCILIK YAPANLARIN VAY HALİNE.HAYVAN BAKMAYAN KÖYLÜ HAYVAN BAKAN KOMŞUSUNU BİMERE ŞİKAYET EDEBİLİR.YASAL HAKKIDIR.BU ARADA ŞEHİR MERKEZİNDE BÜYÜK BAŞ HAYVAN BAKILMAZ.O İŞ ESKİDENDİ.ne şikayetçi bir toplum olduk arkadaş. rahatlık batmaya iyice başladı sanırım. sonumuz hayrolsun...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 05 Temmuz 13:17