Balkan Göçmenleri Derneğinden Kaymakam Güney’e ziyaret

Akyazı Balkan Göçmenleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı ve beraberindeki heyet Akyazı kaymakamı Yakup Güney'i makamında ziyaret ettiler.

9631830b3bc4ec8cbc353d62cf9ba983.jpg
7afca919a17720286f8b9da5c280d6ac.jpg
Haber albümü için resme tıklayın

Balkan Göçmenleri Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma  Derneği Başkanı Haluk Kalkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Cengiz ve Dernek Üyesi Akyazı Mahalle Muhtarlarından Nihat  İçyüz, ve  Ömer Bozkurt’la  birlikte Akyazı’nın  yeni  Kaymakamı Yakup Güneyi ziyaret ettiler. Dernek Başkanı  Haluk Kalkan Yönetim kurulu arkadaşlarını Kaymakam  Güney’e tanıttı.

Akyazı Kaymakamı Yakup Güney  Balkan Göçmenleri Dernek Başkanı Haluk Kalkan ve beraberindeki heyetin ziyaretinizden dolayı memnun olduğunu belirterek  görevlerinde başarılar diledi.

09 Eki 2018 - 10:19 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.