Balık ölümleri Çevre il müdürlüğünü harekete geçirdi.

Akyazı Mudurnu Deresinde dün görülen Balık ölümleri nedeniyle Çevre Şehircilik İl müdürlüğü ekipleri Mudurnu kenarında faaliyet gösteren işyerlerinden numuneler aldılar.

MUDURNU KENARINDAKİ FABRİKALARDAN NUMUNELER ALDILAR.

Dün Mudurnu Deresi güzergahı olan Kuzuluk, Salihiye ve Kazancı mevkilerinde görülen meydana gelen Balık ölümleri nedeniyle Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğü ekipleri Akyazı’ya gelerek Mudurnu kenarında faaliyet gösteren Fabrikalarda incelemelere bulunup su numuneleri aldılar.

Dere ve Fabrikalardan alınan numuneler incelendikten sonra olayda kusurlu bulunan Fabrikalara işlem yapılacak.

İLGİLİ HABERLER...

YİNE BALIK ÖLÜMLERİ BU KEZ FAKLI BİR BÖLGE

MUDURNUDA BALIK ÖLÜMLERİ BAŞLADI

22 Eyl 2017 - 13:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

CEM KARAKAYAHavva AsanAktaxılı - Öldürün hepsini,köklerini kurutun balıkların,karaca v.s hepsini vurun,zirai ilaçlarla sokakda gezdirdiğiniz ilaç sıkan arabalarla yok edin ekolojiyi...Biz cennet dünyayı haketmiyoruz.Bozun Allahın düzenini bozunki kıyamet bir an önce kopsun,kopsunda bu dünya bizden kurtulsun.....Sonunda ama tek seferlik göstermelik olmasın lütfen olması gerektiği gibi sürekli rutin ansızın haber vermeden bu denetimleri olmalı çevreye duyarlı olursak geleceğede bir hazine bırakmış oluruz en büyük ibadet bu olurBu balıklar şayet fabrikaların yüzünden öldülerse bu fabrikalara en ağır cezalar yazılmalıki kamu vicdanını biraz olsun rahatlatsın......eğer herhangi bir işlem yapılmayıp ufak cezalarla geçiştirilirse bu yetkililerin Allah hepsinin belasını versin

Çoluk çocuklarındanda çıksın...bunların hepsi katildir...çevre katillerini kim himaye ederse Allah'ın laneti üzerine olsun..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Eylül 13:23