BALİCİLERE KÖTÜ HABER..!

Genelde çocuk yaşta başlayan Bally koklama yolu ile uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle bir çok önlemler alınsa da bir türlü önüne geçilemedi.

BALİCİLERE KÖTÜ HABER Genelde çocuk yaşta başlayan Bally koklama yolu ile uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle bir çok önlemler alınsa da bir türlü önüne geçilemedi. Bir Firmanın yeni ürettiği ürüne kattığı koku Bally bağımlılarının iştahını kesti.Yeni üretilen bu yapıştırıcı içine katkı olarak ilave edilen koku nedeniyle Bally bağımlıları tarafından kullanılmıyor. Yapıştırıcı özelliği ve görünüm olarak farkı olmayan fakat içine konulan koku nedeniyle Bally'ciler bu yeni ürüne rağbet göstermiyor. Yapıştırıcı madde satan iş yerleri sahipleri Bizler bu ürünü satmak istemiyoruz Bu ürünü Bağımlı olanlar gelip almak istiyor vermezsek bizimle kavgaya varan tartışmalar yapıyorlar. Bally marka yapıştırıcıyı kolilerle satarken bu yeni ürünü sadece yapıştırıcı özelliği nedeniyle satın aldıklarını belirttiler. İş yeri sahipleri bu yeni ürünü satmaya başladığımız günden beri bağımlılar iş yerlerimize gelmiyor Bu tür ürün satanlara be yeni ürünü satmalarını tavsiye ediyoruz dediler.

19 Eyl 2010 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.