Bakanlık beklenen güçlü isim

Referandumun başarılı büyükşehirlerinden Sakarya’da bakanlık beklentisi büyüyor. İbreyse, ağırlıklı olarak Mustafa İsen’i gösteriyor.

Bizim Sakarya Gazetesi'nden Ferruh Bulut'un haberine göre; Referandumda evet çıkmasından sonra siyaset hızlı bir şekilde değişmeye başladı. Önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeniden AK Parti'ye üye oldu.

 

Ardından 21 Mayıs Pazar günü olağanüstü kurultay kararı alındı. Böylece Erdoğan'ın 21 Mayıs'ta partinin başına geçmesi kesinleşti.

 

Kurultaydan hemen sonraysa, bakanlar kurulu sıfırdan değiştirilecek. Değiştirilecek bakanlar konusunda en büyük beklenti Sakarya'da. 'Mutlaka bir bakanımız olsun' diyen Sakarya kamuoyunun sesi, siyasi kulislere göre Erdoğan ve kurmayları arasında değerlendirilmeye alındı.

 

BİR ADIM ÖNDE

Sakarya Milletvekilleri Şaban Dişli, Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz, Mustafa İsen ve Recep Uncuoğlu beşlisi üzerinden yapılan değerlendirmelerde, akademisyen kimliğiyle Mustafa İsen bir adım öne çıkıyor. Yine kulislere göre İsen, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın en güçlü adayı.

12 May 2017 - 14:27 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.