Bakan Özlü Perşembe günü Sakarya'da...

Yarın gerçekleşecek Teknokent Yeni Hizmet Binası açılışına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü katılacak. Bakan Özlü şehirde çeşitli programlara da katılacak

MEDYABAR.COM-

 

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü yarın SAÜ Kampüsü'nde saat 14:00'da  gerçekleştirilecek Teknokent Yeni Hizmet Binası açılışına katılmak için ilimize gelecek.

 

Bakan Özlü, Teknokent açılışından sonra saat 16.00'da MÜSİAD Sakarya Şubesi'nde düzenlenecek olan "2023 Hedefinde Teknolojinin ve Milli Sanayinin Önemi" konulu programa konuşmacı olarak katılacak. 

20 Ara 2017 - 12:56 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.