Bahçeli'den Kutluata'ya MYK şoku!

MHP Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata, partisinin 11. Olağan Büyük Kurultayında yeni oluşan Merkez Yürütme Kuruluna (MYK) alınmadı

MEDYABAR.COM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 11. Olağan Büyük Kurultayı Ankara'da tamamlandı. Genel Başkan Devlet Bahçeli geçerli 1149 oyun tamamını alarak yeniden Genel Başkanlığa seçilirken partinin yeni Merkez Yürütme Kurulu (MYK) da belirlendi.

 Devlet Bahçeli, 2012 kurultayından bu yana MYK'da görev yapan 7 Milletvekilini ise yeni MYK listesine almadı.

 Bu isimlerden biri de Sakarya Milletvekili Prof. Dr. Münir Kutluata...

 Kutluata, 7 Haziran genel seçimleri öncesi bir kez daha Milletvekili olabilmek için aday adaylığı başvurusunu yapmış, Kutluata'nın aday gösterilmesini istemeyen partililerin girişimleri de oldukça dikkat çekmişti.

 Bu gelişmenin MHP'deki Milletvekili aday listesini etkileyip etkilemeyeceği de merak konusu...

 Prof. Dr. Münir Kutluata, 2009-2012 yılları arasında Genel Başkan yardımcılığı görevini yürütmüş, 2012'deki Büyük Kurultayda ise yeniden MYK'ya seçilmesine karşın Başkanlık Divanında yer almamıştı.

 MHP'nin Büyük Kurultayında bir dönem Genel Başkan adayı olan Ümit Özdağ da MYK'ya seçilirken, İl Başkanı Levent Bülbül de kurultayın Divanında görev yaptı.

21 Mar 2015 - 21:23 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.