Bahçeli Sert Konuştu

Kendini One Munite kahramanı zannediyorsun. Uygur Türkleri'ni, katliamlara neden sesin çıkmıyor?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli il Kongresinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sakarya İl Kongre'sinde konuştu. Bahçeli konuşmasının bir bölümünde Erdoğan'ı Uygur katliamına sessiz kaldığı gerekçesiyle eleştirdi ve "Nerede senin One Minute kahramanlığın" dedi. İşte Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları: - AKP son yerel seçimlerde yüzde 38 almış ve oyları düşünmüştür. AKP oralardan da aşağı inerek, tıpış tıpış gidecektir. - Başbakan, sen kendin aklanmadan Ak Parti diyemezsin. Gel dokunulmazlıkları kaldıralım. - Meclis'teki bugünkü yapısıyla da olsa, yüce adaletin önüne çık, orada aklandıktan sonra, MHP olarak bizde AK Recep, Ak Parti demeye bizde başlayacağız. Ama bu Ak'latma stratejisi, - Bir deterjana dönüşemeyecek, toplumsal karalamayla bu ülkede silinip gideceksin. MHP bir ulu çınardır. Ne kadar budarsa buda, büyümeye devam edecektir. - Türkiye'nin her tarafında bir ateş çemberi var. Her konuda ayrışmanın yolu aranıyor. Demokrasiler ile darbeciler adı altında bir ayrışma ortaya çıkıyor. Bunu iktidar - İktidar sensin muktedir de değimlisin. 338 tane milletvekilin var çalıştır TBMM'yi. - Darbecileri yakala, millete deşifre et. Bunu yapmıyorsun, kapalı kapılar altında ne konuşuyorsun belli değil. Dolmabahçe'deki görüşmeyi açıklamadan milleti kendine inandıramazsın Başbakan. - Görüyorsunuz MGK toplanıyor. Sonra mini zirve adı altında bir toplantı daha yapıyorsunuz. 1 saat 20 dakika sürüyor ne konuşuluyor? - Gazze'yi herkesten fazla düşünüyorsun, One Munite kahramanlığı'yla İsrail'e ders verdiğini zannediyorsun. Uygur Türkleri'ni, katliamlara neden sesin çıkmıyor?

10 Tem 2009 - 00:00 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.