Bahçeli konuştu, Ülkücüler coştu

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İstanbul’da ülküdaşları ile bayramlaştı. Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki buluşmada MHP'den gövde gösterisi, Bahçeli'den ise önemli açıklamalar yansıdı

0bf2fd5cbb6bb7573dfdb1dfbbcaf39f.jpg
34e4002e814fd8100cb708e551b1c62c.jpg
+6
Haber albümü için resme tıklayın

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Merkezi tarafından İstanbul'da düzenlenen bayramlaşma programına Sakarya İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Milletvekili adayları ve partililer de katıldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partililerin ve Türkiye'nin Ramazan Bayramını tebrik etmekle başladığı konuşması sık sık ayakta alkışlandı.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şöyle:

-Bayrağımız bir, bayramımız bir. Dilimiz bir, dinimiz bir. Kıblemiz biri, kavlimiz bir.  Kaderimiz bir kararımız bir. Vatanımız bir, varlığımız bir ve ülkemiz bir, ülkümüz büyüktür. Nitekim başarmaktan başka da seçeneğimiz yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi'ni zincire vurmaya çalışanlarla görülecek hesabımız pek çoktur ve bu nedenle 24 Haziran bir karar anıdır.

-Niyazım odur ki, ihtiyacımız olan dirliğe umut ettiğimiz birliğe, sabırsızlıkla beklediğimiz istikrara bayram günleri vesilesiyle ulaşır, bu mana dolu zamanlar hatırına vasıl oluruz. Türkiye çetin süreçlere göğüs geriyor, vahim darboğazları aşmak için kıyasıya, kıran kırana mücadele veriyor.

-Önümüzü kesmek için pusuya yatanlar var. Ömrümüzü kısaltmak için fırsat kollayanlar var. İç ve dış karanlık odaklar boş durmuyor. Türk ve Türkiye hasımları geri adım atmıyor. Devamlı üzerimize geliyorlar. Devamlı etrafımızda tuzak kuruyorlar. Türkiye’nin yıkımı için ittifak içindeler. İhanet ve ihtilaf çukurunda buluşuyorlar.

-Milliyetçi Hareket Partisi’nin aleyhine senaryo kurguluyorlar. Aslında hesap ve hedef Türklüğün derin yara alması. Aslında plan ve proje milli bekanın ağır hasar görmesi. Kara kampanyaların sebebi budur. Kötüleme, kötü gösterme ve kara çalma girişimlerinin asıl ve esas gayesi de buna hizmettir. Milliyetçi Hareket Partisi nice badireleri aşmıştır, yine aşmayı başaracaktır. Milliyetçi Hareket Partisi nice komplo ve kumpası ayaklarının altına almıştır, emin olunuz yine almayı bilecektir.

-Davamız hak ve hakikat davasıdır. Davamız millet ve memleket sevdasıdır. Derdimiz Türkiye, dileğimiz kutludur. Hamd olsun bugüne kadar hiç mahcup olmadık. Hiçbir zaman mağlup edilemedik. Milletimize güvendik, Allah’a inandık.

-Varsın olsun, şirret dedikodularına yenilerini eklesinler. Durmasınlar, yüzde 5-6’ya düştüğümüzü şerefsizce iddia etsinler. MHP’nin inişi ve iflası için el ovuşturan maya ve meşrebi haramla dolanlar 24 Haziran’da ya şok olacaklar, ya da yok olacaklardır. Milliyetçi Hareket Partisi anketle kurulmadı, anketle kundaklanamaz. Milliyetçi Hareket Partisi icazetle kurulmadı, ihanetle yıkılamaz.

-Yılgınlık yok. Bezginlik yok. Karamsarlık asla yok. Haklıyız, Türk milleti hakkımızı Allah’ın izniyle teslim edecektir. Haysiyetliyiz, Türkiye’nin gelecek ümidi olmak için 24 Haziran’da tarih yazmaya talibiz. Kardeşlikle geçen, muazzam bir kucaklaşma numunesi olan Türk asırlarının devamı için Milliyetçi Hareket Partisi TBMM’de çok güçlü şekilde temsil edilmelidir. Milli beka ve güvenlik için Milliyetçi Hareket Partisi görevdedir.

-Aş için, iş için, huzur için, umut için, istikrar için, normalleşme ve demokratik ilerleme için Milliyetçi Hareket Partisi gücüne güç katarak TBMM’de varlığını sürdürmelidir. Merak buyurmayınız, Türkiye’nin geleceğinde pay sahibi olacağız. Önümüzdeki dönemde sözümüz yere düşmeyecek, irademiz görmezden gelinmeyecektir.

-Zaman Türk milletinin, zemin Türkiye’nindir, sıra Milliyetçi Ülkücü Hareketi’ndir. Hizmetse edeceğiz, hakikatse söyleyeceğiz, hedefse mutlaka ulaşacağız. Türkiye’nin yeni hükümet yapısı altında inşa ve imar faaliyetinde biz de olacağız. Geri durmayacağız. Uzaktan izlemeyeceğiz. Tribünden bakmayacağız. Gelişmelere kapalı durmayacağız.

-Mücadelemizi son nefes, son nefer, Turan’a kadar sürdüreceğiz. Cumhur İttifakı’nın itibar ve iffetine gölge düşürmeyeceğiz. Zira Türkiye’nin geleceği Cumhur İttifakı’dır. Türkiye’nin parlak yarınları Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’yle tesis ve temin edilecektir.

-Biz varız, Türkiye için hazırız. Biz güçlüyüz, Türk milleti için dava ve demokrasi nöbetindeyiz. Kızılelma ülkümüzdür. İlayı Kelimetullah övüncümüzdür. Türk-İslam Ülküsü ebediyete kadar yaşayacak fikir ve inancımızdır.

-24 Haziran için el ovuşturanlar varmış. Bizden görünüp kaynağımızı kurutmaya niyetlenenlere, ganimet avcılığından medet ve menfaat umanlara 24 Haziran’da hüsran yaşatmaksak, bunları hezimetle buluşturup tamamen gündemimizden çıkarmazsak, diyorum ki, bu can bu bedene haram olsun.

-Meselenin püf noktası FETÖ ve PKK’nın tez ve hedeflerine müzahir hareket eden siyaset defolarının bugün meydanlara yüzsüzce çıkmaları, milletimizi kandırmaya tevessül etmeleridir. CHP’ye bakınız bunu görürsünüz. İP’e dikkat ediniz aynısına şahit olursunuz. HDP zaten sicili belli terör aparatıdır. Bunların Cumhurbaşkanı adayları ise adeta hilkat garibesi, felaket tellalı, hıyanet çığırtkanı, Pensilvanya acenteleridir.

-HDP tutuklu bir PKK’lıyı Cumhurbaşkanı adayı olarak çıkarmış, hiç kimseyi şaşırtmamıştır. İnce işçilikle Türkiye’nin altını oyan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı, terörle mücadelede kahramanlık gösteren bir komutanımızın apoletlerini sökmeyi vaat ediyor. Kandil, İmralı ve Pensilvanya’ya el sallıyor. Sözde Kürt sorununu tanıyor. Kırmızıçizgileri olmadığını anlatıp bisikletle yalan turu atıyor.

-Beyaz Türk-zenci Türk sözleriyle bölücülük yapıyor. Bu hadsiz ve seviyesiz sözler büyük bir bühtandır. İncelip ahlaken kopan bu şahsa diyorum ki, Türk’ün beyazı-zencisi olmaz, tarih boyunca da olmamıştır. Ya Türksün’dür, ya da değilsindir. Ya adamsındır, ya da ar damarı çatlak bir bedbaht. Neyin beyazı, neyin zencisi, her yeriniz simsiyah olmuş farkında değilsiniz. Ne konuştuğunu bilmeyen, ağzından çıkanı kulağı duymayan İnce’nin freni patlamış, dengesi bozulmuştur. İşte bu tablo karşısında Cumhur İttifakı Türkiye’nin gelecek umududur.

-15 Temmuz’dan sonra yeni bir hükümet sistemine geçilmesi zorunluydu. Türkiye’nin rahat bir nefes alması, güvenlik ve beka tehditlerine karşı güç birliği yapılması kaçınılmaz bir ihtiyaçtı. 7 Ağustos Yenikapı ruhuyla bu birlikteliğin temeli atılmıştır. 16 Nisan Halkoylaması’yla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne milletimiz evet demiştir.

-CHP’de umut yoktur. İP’de hayır yoktur. HDP ve diğerlerinde gelecek ve huzur yoktur. Her birisi Türkiye karşıtlarıyla aynı kümede toplanmışlardır. FETÖ’ye olur vermişlerdir. PKK’ya sessiz ve tepkisiz kalmışlardır. Afrin Zeytin Dalı Harekâtına karşı çıkan bu sefillerdir. Beka mücadelemizi sulandırmaya çalışan bu densizlerdir. Türkiye’yi geri götürmeye heves eden bu omurgasızlardır.

-Cumhur İttifakı devam edecek, yıpratılmasına izin verilmeyecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye’nin varlığını teyit edecektir. Kuvvetler ayrımı net olarak sağlanacaktır. Yasama daha güçlü, yürütme daha aktif ve etkin, yargı ise daha bağımsız ve tarafsız çalışacaktır.

-Teröre karşı cumhur iradeyle ve ittifakla direnç göstermektedir. Afrin’de bayrak dikilmiştir. Allah’ın izniyle sıra Kandil’e gelmiştir. Al Bayrağımız eninde sonunda, en kısa sürede Kandil’deki hainlerin tepelerine dikilecektir. Türkiye’yi durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Zillet ittifakı bozguna uğrayacaktır.

-24 Haziran’da Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi tam olarak uygulamaya geçecek, Cumhuriyet taçlanacaktır. Türk milleti, 16 Nisan’daki kararını daha üst bir seviyede sahiplenip tescil ettirecektir. Milliyetçi Hareket Partisi de TBMM’de çok güçlü bir şekilde varlığını muhafaza edecektir. Gazi Meclis’in denge ve denetleme görevini en iyi şekilde icra ve ifa edeceğiz.

-Seçim Beyannamemizde milletimizle paylaştığımız söz ve vaatlerimizi mutlaka hayata geçireceğiz. Yasal tüm vasıtaları kullanacağız. İman varsa ihanetin kökü kazınacaktır. İmkan varsa irade varlığını kesinlikle gösterecektir.

-Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Sonuna kadar karar ve duruşumuzdan ödün vermeyeceğiz. Milliyetçi-Ülkücü Hareket İstanbul’un dinamizmiyle, Anadolu’nun diriliş ve yükseliş ruhuyla 24 Haziran’da büyük bir başarıya ulaşacaktır.

-MHP, Türkiye’nin eğilmez başıdır. MHP, Türklüğün kesilmez nefesidir. Çare biziz, çözüm biziz, huzur ve umut bizleriz. MHP, geleceğin mimarı, geçmişin muhafızı, bugünün müşahit ve müteyakkız kudretidir.

17 Haz 2018 - 13:30 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.