Baharda Toyota'nın bu fırsatlarını kaçırmayın

Toyota, mayıs ayında avantajlar ile dolu bir kampanya ile "Bahara merhaba" diyor.

"Yepyeni bir Toyota ile Yepyeni bir Bahara Merhaba" kampanyasında 6 bin TL'ye varan indirimler yer alırken, 6 ay taksit erteleme uygulaması, uygun faiz ve vade seçenekleri ile üstün teknolojiye sahip bir Toyota modeline sahip olmak şimdi çok daha kolaylaşıyor.

Mayıs kampanyasında Sınıfının en gözde otomobilleri arasında bulunan Yaris 1.550 TL'ye varan indirim ile yer alırken, Dünyanın en çok tercih edilen otomobili Corolla'nın benzinli modellerindeki 3 bin TL'lik indirim de devam ediyor.

Teknolojik özellikleri, dikkat çekici tasarımı ve üstün off-road yeteneklerinin yanında SUV tarzı mükemmel bir sürüş konforu sunan Hilux, kampanya kapsamında 3 bin TL'lik bir indirim veya sıfır faiz seçeneği ile sunuluyor. Kompakt ve çevik tasarımının yanı sıra sessiz ve çevreci motoruyla benzersiz bir sürüş keyfi sunan Yaris Hybrid ise 59 bin 900 TL'den başlayan fiyatların yanı sıra 6 bin TL'ye varan indirim veya sıfır faiz seçeneği ile bahar kampanyasına dahil oluyor.

Kaçırılmayacak fırsatlar sunan mayıs ayı kampanyasında yüzde 1,25'den başlayan faiz oranları ve her bütçeye uygun 48 aya varan vade seçenekleri de yer alıyor. Bu kampanya ile Toyota sahibi olanlar, ödemelerine isterlerse 2016 yılının Kasım ayında başlayabiliyorlar. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını elden çıkarıp yeni bir Toyota almak isteyenler için Toyota Plazalarda "takas" imkanı da bulunuyor.

03 May 2016 - 10:52 - Teknoloji


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.