BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!

Hayatını çocuklarına adayan babalar, bir demet çiçekle, bir öpücükle de olsa hatırlanmayı bekliyor.

BABALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN! Bugün 19 Haziran Babalar günü... Dünyanın her yerinde Haziran ayının üçüncü haftası babalar günü olarak kutlanıyor. Hayatını çocuklarına adayan babalar, bir demet çiçekle, bir öpücükle de olsa hatırlanmayı bekliyor. Ailenin mutluluğu için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babaların, çocuklarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti sarf etmekte ve sadece bu anlamlı günde değil, her zaman babalarımızın gönüllerini hoş tutmalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz. Önce, bin bir emekle yetiştirdikleri değerli evlatlarını vatanımız için feda eden aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan, hayatı boyunca maddi manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden tüm babaların, Babalar Günü'nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir hayat diliyoruz.

19 Haz 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.