Ayşegül ve Enes Dualarla yeni bir Dünya kurdu

İlçe siyasetinin tanınmış isimlerinden Adem Sağlam’ın Kızı Ayşegül Yaşar ailesinin Gazeteci oğlu Enes ile Dualar eşliğinde yapılan bir törenle Dünya evine girdiler.

Selma ve Adem Sağlam’ın güzeller güzeli Kızları Ayşegül Sağlam Tülay ve Kazım Yaşar Çiftinin yakışıklı genç Gazeteci Oğlu Enes Yaşar Cumartesi günü akşamı gerçekleşen Kına gecesi sonrası i Pazar günü Akyazı Yağcılar Mahallesindeki hanelerinde gerçekleşen mevlit programı ve Dualarla Dünya evine girdiler.

Düğüne Siyaset Spor ve İşadamlarının yanı sıra çok sayıda sevenleri katıldılar.

16 Eki 2016 - 15:29 - Yaşam


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.

01

Musametin - duba telefonumu takip ediyor yoksa duayımı.. Ademim Rabbim kabul eylesin.her iki aile için mutlu bir gün ömür boyu mutlu olun inşl

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 16 Ekim 15:29