Aymini Onaokulu'ndan muhteşem veda

Akyazı Özel Aymini Ana Okulu düzenlediği muhteşem bir veda töreni ile tatile girdi.

Akyazı Özel Aymini Ana Okulu düzenlediği muhteşem bir veda töreni ile tatile girdi. Akyazı Sosyal Gelişim Merkezi Salonunda düzenlenen  yıl sonu etkinliğine  öğrencilerin velileri ile yakınları katıldı.

Müdürlüğünü emekli İngilizce öğretmeni Binnur Tatarhan’ın  yaptığı Ana okulu öğrencileri oynadıkları halk oyunları ile yalancı çoban oyunu ile ve diğer gösterileri ile boylarından büyük  işler yapabildiklerini gösterdiler.

Velilerinin ve diğer izleyenlerin büyük alkışlarını alan öğrenciler gösterilerinin sonunda öğretmenlerinin elinden karnelerini alarak tatile girdiler.

18 Haz 2017 - 22:24 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.