Aydın ve Özdemir ailelerinin acı günü

Akyazı’nın sevilen ve sayılan ailelerinden olan Aydın ailesi ile Geyve İlçesinde ikamet etmekte olan Özdemir ailesi büyüklerini kaybetmenin derin üzüntüsü içinde.

Geyve İlçesinde yaşamakta olan Halit Özdemir (86) hastalığa bağlı olarak dün sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Evinden alınan Halit Özdemir’in cenazesi Geyve Merkez Camiinde ikindi vakti kılınan namaz sonrası aile mezarlığına defnedildi.

Düzenlenen cenaze törenine aynı zamanda emekli din görevlileri olan Osman ve Ömer Aydın kardeşlerin Akyazılı arkadaşları, dostları ve yakınları ile Artvin ve Bursa başta olmak üzere çeşitli İllerde yaşayan akraba ve yakınları da katıldı.

Dayılarını kaybeden Osman ve Ömer Aydın kardeşler, cenazelerine katılmak suretiyle acılarını paylaşan herkese teşekkür ederek haklarını helal etmelerini istediler.

17 Eyl 2017 - 11:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.