ATSO'DAN VAN ERCİŞ'E KIŞLIK YARDIM

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Van Erciş'e kışlık giyecek ve gıda yardımında bulundu.

ATSO'DAN VAN ERCİŞ'E KIŞLIK YARDIM Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Van Erciş'e kışlık giyecek ve gıda yardımında bulundu. ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar, Van' da devam eden depremlerin ardından hava şartlarını da dikkate alarak çocuk kabanları ,kazakları, botlarından oluşan ve bunun yanında katalitik soba, battaniye, sakat arabası, kışlık giyeceklerden oluşan bir tır eşya hazırlattı. Bayraktar, hazırlanan bir tır dolusu eşyayı Van ın Erciş Ticaret ve Sanayi Odası na gönderdik. Erciş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı teslim aldıkları eşyaların onlar için çok değerli olduğunu yapılan yardımlar için çok teşekkür ettiğini dile getirdi.

25 Kas 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.