ATSO'DAN SİTEMİZE ZİYARET.

Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar Sitemizi ziyaret ederek çalışan gazeteciler gününü kutladı.

ATSO'DAN SİTEMİZE ZİYARET. Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar Sitemizi ziyaret ederek çalışan gazeteciler gününü kutladı. Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şinasi Bayraktar çarşamba günü saat 11' de bankalar caddesinde bulunan sitemizi ziyaret ederek çalışan gazeteciler gününü kutladı. Bayraktar ‘Bu zor görevinizde bizi her zaman yanınızda görebilirsiniz. Sizler bizim vatandaşla aramızda olan önemli bir köprüsünüz. Demokrasiler var olduğu sürece sizlerde olacaksınız. Hür bir basının olmadığı yerde demokrasiden söz edilemez.bu nedenle çalışan gazeteciler gününü kutluyor yürüdüğünüz bu meşakkatli yolda daima bizleri de yanınız da göreceksiniz ‘ dedi . www.akyazi.net editörü Alaattin Onur ziyaretten çok mutlu olduğunu , sivil toplum kuruluşlarıyla basın mensuplarını görevlerinin birbiri ile örtüştüğünü her iki kurumun da halk için ve halktan olması gerektiğini düşündüğünü belirterek yapılan bu ziyaretten dolayı ATSO başkanı Şinasi Bayraktar'a teşekkür etti.

12 Oca 2011 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.