ATSO TIP BAYRAMINI KUTLADI

Atso Başkanı Şinasi Bayraktar 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Akyazı Devlet Hastanesine giderek hastanede çalışan sağlık personelini ve doktorları ziyarette bulundu.

ATSO TIP BAYRAMINI KUTLADI Atso Başkanı Şinasi Bayraktar 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle Akyazı Devlet Hastanesine giderek hastanede çalışan sağlık personelini ve doktorları ziyarette bulundu. Ziyarette Başhekim Necattin Fırat, Başhekim yardımcısı Savaş Taşkıran, Sağlık Grup Başkanı Yavuz Tepeçınar ve Akyazı Devlet Hastanesi Müdürü Abdullah Yıldırım hazır bulundu. Atso Başkanı Şinasi Bayraktar,başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın, toplumsal yaşamın en önemli unsuru olduğuna dikkat çekerek, "İçinde bulundukları şartlar ne olursa olsun, büyük bir özveri ve sorumluluk ile görev yapan doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız, toplumun her bireyinin olmazsa olmazlarındandır. İnsan sağlığı gibi son derece ağır bir sorumluluk üstlenmektedirler. Bu nedenle, onların çalışma şartları, moral ve motivasyonları iyi olmalı, toplum da onlara yardımcı olmalıdır. Başta doktorlarımız olmak üzere, tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

16 Mar 2012 - 00:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Akyazi.net Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Akyazi.net hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Akyazi.net editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Akyazi.net değil haberi geçen ajanstır.